Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs IT

ZA SAVRŠENI OSMEH

Ovo čudo "savršeno" čisti vaše zube za samo šest sekundi! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 06.10.2013 - 13:24:00h | Komentara: 0

Ova 3D štampama četkica obećava da će vam podariti "savršeno čiste zube" za samo šest sekundi, uz optimalno uklanjanje naslaga i zaštitu desni!

Blizident četkica za zube

Jedna od najperspektivnijih primena 3D štampe je prilagođavanje svakodnevnih predmeta na najličniju  i najpromenljiviju stvar koju posedujemo - naša tela.
Najnoviji primer za to je Blizzident četkica za zube. Četkica je nastala na preseku dveju tehnologija - 3D skeniranja i 3D štampe.
Rezultat je četkica oblikovana baš kao i vaši zubi. Sve što trebate uraditi jeste da je jednostavno zagrizete, energično žvaćete šest sekundi i to je to! - svaki od vaših zuba je savršeno iščetkan pokretima gore i dole i levo i desno.

Blizident četkica za zube

Kako nabaviti Blizzident četkicu za zube?

Postupak je jednostavan. Odete do svog stomatologa i tražite da vam se uradi otisak vaše vilice kao što se to uobičajeno radi za mnoge, svakodnevne stomatološke potrebe.

Nakon toga, otisak šaljete u zubnu laboratoriju gde se on digitalizuje, a digitalne podatke treba uplodovati na internet stranicu Blizzidenta.

Budući da je ova četkica tačno oblikovana za vaše zube, mala je opasnost da možete naći nekoga u vašem domaćinstvu ko se koristi vašim higijenskim priborom.

Blizident četkica za zube

Trenutno je cena Blizzident četkice za zube 300 dolara. Verovatno će uskoro biti i jeftinija, a ako je nabavite (vi ili vaše dete) to bi moglo biti vredno ulaganje.

Uostalom, koliko nas loše održavanje dentalne higijene košta onda kada moramo da sednemo u zubarsku stolicu? Tada bismo možda poželeli da smo svaki dan prali zube dva puta po punih tri minuta. Osim toga, ako menjate svoju četkicu svaka tri meseca, i to trebate imati na umu jer Blizzident traje puno duže.

Pogledajte video:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP