Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs IT

SAJBER UŽIVANJE

Sa ovom društvenom mrežom možete da imate seks sa bilo kim na svetu! (VIDEO)

Autor: dailymail.co.uk | 14.01.2015 - 21:16:00h | Komentara: 0

- Naš cilj je da omogućimo ljudima na internetu da osete fizički kontakt. Sa ovim na umu, naša tehnologija pokušava da istraži načine na koje seks može biti simuliran korišćenjem tehnologije - ističu iz kompanije FriXion.

sajber seks

Za sve one koji su singl i usamljeni, imamo lepe vesti. Na internetu se pojavila društvena mreža koja korisnicima omogućava da simuliraju seks zahvaljujući naprednim seks igračkama. Pod imenom “FriXion”, kompanija iz Floride je izjavila da će ljudi kojima nedostaje seks, na ovaj način uspeti da lako i brzo dođu do zadovoljstva.
Korisnici će moći da kontrolišu najrazličitije seksi igračke raznih proizvođača. U planu su čak i video igrice koje će koristiti ovu tehnologiju, u kojima će “igrači” moći da kontrolišu na hiljade različitih uređaja širom planete.

Dildo na ulici

Dildo  | Foto: Srđan Tomić

- FriXion je kompanija za proizvodnju softvera, i želimo da sa “igračkama” koje se nalaze u seks šopovima širom sveta uradimo nešto zanimljivo. Radimo na robotskim uređajima koje posebno prilagođavama za ovu svrhu – izjavio je Set, jedan od osnivača koji je želeo da njegovo prezime ostane anonimno.
- Naš cilj je da omogućimo ljudima na internetu da osete fizički kontakt. Sa ovim na umu, naša tehnologija pokušava da istraži načine na koje seks može biti simuliran korišćenjem tehnologije. Koristeći sofisticirane metode, dva korisnik FriXion-a mogu da se dodiruju i imaju seks međusobno, bez obzira na to koliko kilometara su udaljeni – dodaju iz ove kompanije.
Pogledajte video:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP