Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

OD 1. APRILA NA KIOSCIMA

DVD Maša i Medved u paketiću radosti!

Autor: Alo/marketing | 03.04.2015 - 17:31:00h | Komentara: 0

Čuli ste za Mašu i Medveda, ruski crtani film koji je osvojio je srca dece i roditelja širom sveta a čiju je licencu za Srbiju obezbedio Dexy Co, najveći uvoznik i distributer igračaka?

Maša i medved

Maša i medved | Foto: dexico

Ako niste, da vas upoznamo: Maša je izuzetno aktivna devojčica, koja nema mira i ima bujnu maštu. Medved je veliki i čio momak, koji voli udobnost i tišinu. Nakon njihovog prvog susreta, Medved je uvek u iščekivanju sledeće zabave i pustolovine, za koje je Maša veoma darovita!
Poznati crtani film, koji je svoju popularnost stekao na YouTube, gde ima milionske preglede, od sada možete gledati sinhronizovan na srpski jezik i na DVD-ju. Prva sezona od 26 epizoda Maša i Medved i 15 epizoda Mašinih bajki, naći će se na 5 DVD-jeva, a svaki traje 50 min. Uz njih dobijate i edukativni sadržaj namenjen deci od 3 do 7 godina. Pored zanimljivih scena iz crtanog filma tu su i nalepnice, koje deca treba da zalepe na određeno mesto i na taj način uz igru i zabavu, savladaju slova, boje, brojeve, oblike i nauče da prepoznaju godišnja doba.

Maša i medved

Maša i medved | Foto: dexico

Mašine bajke su posebno zanimljive starijoj deci, jer Maša na veoma originalan i duhovit način „Mašin način“, priča gledaocima i svojim lutkama manje ili više poznate bajke u kojima se delovi menjaju, a likovi, njihov izgled i ponašanje smešno su prikazani. Na kraju svake bajke, Maša daje svoju pouku. Nekad je ona ozbiljna kao u basnama, a nekada smešna jer je neočekivan takav način shvatanja događaja u bajci što odraslima može pomoći da razumeju drugačije viđenje sveta i situacija iz ugla deteta.
Sponzor serije je Muchmellow.
Prvi DVD izlazi 1. aprila i svake srede u aprilu, moći ćete da uživate u novim epizodama i bajkama, a ukoliko propustite neko od izdanja, možete ih poručiti na www.nonstopshop.rs ili kupiti u Dexy Co Kids prodavnicama. Cena je 349 din.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP