Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

MAJKO MILA!

Gore je nego što mislite, OVO žene misle o MUŠKARCIMA!

Autor: Mondo | 27.12.2014 - 20:15:00h | Komentara: 0

Oduvek ste se pitali o čemu žene pričaju kada su zajedno, a kada tema nije šoping, deca ili kuvanje? Naravno da pričaju o muškarcima, o muževima, frajerima, ljubavnicima... Zapanjićete se šta sve žene misle o vama!

Zečice

Znamo da su ženskaroši i uvek su neverni, a kada kažu "volim te", to zapravo znači "želim te". Kada kažu da su umorni i da nisu raspoloženi za seks, to ustvari znači da su impotentni.
Komplimenti u vezi sa tim kako izgledamo divno, znači da su dobro raspoloženi
Muškarci ne vole da se briju jer ih boli - prezaštićeni su. Ako odluče da spremaju večeru, budi spremna da zoveš vatrogasce. Znamo da ne znaju da plešu - misle da je to glupo i da nije za muškarce.
Zavodnici u muškim redovima zapravo su počitali dva ili tri teksta o ženama u muškim časopisima i smatraju sebe Kazanovama.
Znamo da vole da preuveličavaju priče o svom ljubavnom životu: ukoliko kažu da su bili sa deset žena, to znači da su imali jednu ili nijednu (mada, može da bude i istina).
Znamo da ne umeju da se obuku – jednostavno nemaju osećaj za stil i modu. Takođe, znamo da ne razumeju kako možemo da oblačimo sve te moderne "krpice".
Plaše se da postanu očevi i muževi. Ali, to nije sve, njihov spisak strahova je podugačak: plaše se device, dugačkih noktiju, crvenog laka za nokte, crvenog ruža i pametnih žena. Plaše se i dobijanja "korpe", toga da će biti loši u krevetu, plaše se da ostare, postanu dede, osede, oćelave, postanu impotentni…
Uglavnom ne znaju da šiju, štrikaju, kuvaju, vole, pričaju istinu, ubeđuju, spavaju u pidžamama.
Vole da jedu noću, da razmišljaju o ozbiljnim stvarima ujutru, da spavaju popodne, da uče i pokazuju, naređuju i ljube se.
Ne vole da se izvinjavaju, pevaju, istražuju, misle o budućnosti, popravljaju nešto, ne vole da se fotografišu, da ispadnu glupi ili slabi.
Ako im kažeš: "Dragi, uskoro će nas biti troje!", neće razumeti o čemu govoriš – o baki, detetu, majci, sestri ili psu – ali će za svaki slučaj nestati za sekund.
Znamo da ne znate da znamo skoro sve o vama.
Znamo i ovo, ali ne razumemo - zašto ne skidate čarape tokom seksa?!
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP