Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

SVE NA SVOM MESTU

Kako da savršeno organizujete dečji rođendan?

Autor: Alo.rs | 08.06.2015 - 18:19:00h | Komentara: 0

Jedna od briga roditelja je kako da proslave rođendan svog deteta a da i oni mogu da se opuste u tom slavlju i sve ostane na svom mestu.

Rođendan Dečji rođendan Žurka

Dečje igraonice su pravo mesto za proslavu dečjeg rođendana | Foto: Profimedia

 
Roditelji se sve češće odlučuju da proslavu dečjih rođendana organizuju van kuća ili stanova u kojima žive. Dečje igraonice su pravo mesto gde se mališani mogu igrati i družiti sa svojim drugarima. Igraonice su dizajnirane tako da je prostor bezbedan za igru, a pruža dovoljno različitih sadržaja da nikome ne bude dosadno.
Najvažnije je da roditelji kasnije ne moraju da brinu oko raspemanja kreativnog haosa (u svom stanu ili kući).
Menadžeri igraonica će za Vas organizovati i ketering, animatore, fotografa... pa se u potpunosti možete opustiti i uživati u proslavi rođendana, a ukoliko želite da sami organizujete animaciju za klince i klinceze, možete angažovati nekog omiljenog lika iz crtaća u vidu animatora i obavezno fotografa koji će to vešto objektivom zabeležiti za uspomenu.
Svakako, više ne morate da brinete za ukusne zalogaje i tortu sa omiljenim likom iz crtaća jer ih možete poručiti po svojoj ili želji vaših mališana.

Još jedno od mesta gde se mališani mogu družiti su restorani, a specijaliteti iz domaće ili internacionalne kuhinje će zadovoljiti ukuse svih gostiju.
Malo mašte i dekoracije dovoljno je da se restoran pretvori u prelep ambijent za druženje dečaka i devojčica ili ako u ponudi postoji, mališani se mogu igrati i družiti u bašti ili u nekom od specijalno rezervisanih mesta za igru u okviru restorana.
Uz samo nekoliko klikova uštedećete vreme ali i novac, na pretrazi i obilaženju brojnih prostora za proslavu dečjeg rođendana, zato posetite sajt Planer.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP