Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

DA SE ZNA

Kako da znate da je on ONAJ pravi: Ima veze sa računom na kartici, ali vašim!

Autor: Cosmopolitan.rs | 23.10.2014 - 14:50:00h | Komentara: 0

Evo šta razlikuje prosečnu ljubav od one vredne čuvanja!

Bioskop, parovi

Iskrenost i vernost su ključ dobre veze| Foto: Profimedia

Nije pobegao glavom bez obzira kada je saznao za vaš minus na kartici
Kada ste otkrili tu prilično bitnu informaciju, on nije pobegao, nije se smrznuo niti se naljutio, već sasvim suprotno – bio je racionalan i pružio vam podršku. Upravo takva reakcija pokazuje veliku dozu zrelosti, prihvatanja i otvorenosti. A upravo su to značajne karakteristike partnera sa kojim nameravate da provedete ostatak života. Kandidat za brak je muškarac koji prihvata vaše probleme i slabosti i jasno vam daje do znanja da vam pruža podršku.

Podstiče vas na izlaske sa drugaricama
Ne osećate krivicu što ste izašli u provod u ženskom društvu, ili pak na kratko putovanje sa najboljim drugaricama. A što je još važnije, on vas podržava u tome. Naime, stručnjaci tvrde kako je povremen odmor od partnera vrlo zdrav za vezu. Ako partner želi da imate sopstvenu nezavisnost i shvata da za potpunu sreću morate imati i vreme samo za prijatelje, u tom slučaju on je zaista onaj 'pravi'.

Mogao bi da napiše vašu biografiju
Vaši razgovori su iskreni, a neretko potraju i do dugo u noć. Ali bez obzira na to što znate mnogo jedno o drugom, dajete odgovore na sva postavljena pitanja, još uvijek otkrivate nove stvari. On možda zna šta će vas nasmejati i oraspoložiti, ali bez obzira na to, postavlja vam ozbiljna pitanja, od vaših najskrivenijih strasti pa do snova. Upravo je to ključan faktor koji pokazuje dubinu veze, kao i želju da vas upozna i razume bolje od ikoga.

gg

Svađe su bolje od prećutkivanja | Foto: Shutterstock

Dugogodišnja veza često znači povezivanje i mešanje prijatelja. Zato je neophodno da partner podržava prijateljske veze koje su vam važne. To uključuje održavanje dobrih odnosa sa vašim drugaricama, prihvatanje vaših drugova i eliminisanja osećaja da ih oni ugrožavaju. Naravno, ne morate obožavati sve njegove prijatelje, kao ni on vaše, ali su vam ekipe generalno slične, to je prilično dobar znak da imate budućnost.

Ne boji se svađe i sukoba
Zauvek u vezi možete biti sa osobom koja se ne boji teških i ozbiljnih razgovora. To što se volite, ne znači da se nikada nećete posvađati, već samo da nijedna strana neće pobeći kada na red dođu škakljive teme. Upravo to pokazuje činjenicu da je uložio u vaš odnos, a otkriva i emotivnu zrelost, koja je važna za dugoročnu vezu. Dakle, vrlo je dobar znak kada vaš partner ne odustaje od rešavanja problema i krize u vezi, a ne da nezrelo beži od problema, isključuje telefon i izbegava komunikaciju.

Vernost mu je vrlo bitna
Ovo se možda čini kao očigledno, ali nije na odmet da ponovimo. Nedavna istraživanja pokazala su da osobe koje su jednom prevarile u vezi, imaju 3,5 veće šanse da to urade ponovo. Ovo, naravno, ne znači da on nije materijal za brak, ako je u ranijim vezama varao, ali stručnjaci veruju da je čvrst stav o vernosti jedan od ključnih faktora.

Njegovi svi prijatelji se redom žene
Ako vam se čini da sa njim idete na sve više svadbi, to može da znači da je i sam počeo da razmišlja o braku. Naime, najčešće se družimo sa ljudima koji imaju slične stavove i način razmišljanja kao i mi sami. Zato, ako njegovi prijatelji ulaze u brakove, verovatno se i on sprema na taj korak.

Osećate da je on onaj pravi
Pred vas bismo mogli da stavimo čitav spisak potrebnih osobina da on bude onaj pravi, ali činjenica je da vam istinu otkriva upravo onaj osećaj u stomaku, odnosno glasić duboko u vama. A prema nedavnom istraživanju, taj osećaj je prilično dobar pokazatelj čvrste veze.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP