Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

HOROSKOP

Ko kako oprašta: Lavovi očas posla,
Škorpije nikada!

Autor: V. B. | 07.02.2013 - 15:16:00h | Komentara: 0

Šta ste u horoskopu? Ili koji je znak vašeg partnera? Po rečima astrologa zvezde utiču na mnoge sfere naših života, a neke od njih su i svađe, ali i praštanje. Koliko se ovo odnosi na vas?

Ovan će vam oprostiti kada vidi iskreno kajanje

Ovnove nije teško uvrediti, ali na svu sreću oni nisu zlopamtila. Ako ste ih jako uvredili, vrlo je moguće da nekoliko dana neće razgovarati s vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi ovan će popustiti. Ovnovi cene iskrenost, a oprostiće vam jedino kada procene da ste se stvarno pokajali.

Bik oprašta samo prijateljima

Biku nikako, ali nikako ne dirajte ego.  Ukoliko se osete ugroženo, mogli bi da vas zauvek izbrišu iz svog života. Temperamentan su znak i skloni su osveti. Bik je izuzetno odan i veran prijatelj, pa isto očekuje zauzvrat. Oprostiće vam, ali mora da zna da ste mu pravi prijatelj.

Blizanci lako opraštaju

Blizancima je jezik često brži od pameti, pa će znati to da prepoznaju i kod drugih. Neće vam zamerati, a oprostiće vam ako im je stalo do vas. Najlakše opraštaju posle par probranih, iskreih reči i za čas je sve po starom.

seks 5

Horoskop otkriva koliko vam je vremena potrebno da oprostite...

Raku je potrebno je mnogo truda za oproštaj

Rakovi su skloni promenama raspoloženja, a vole i da se svete za stvari koje su im nanele bol. Teško će vam oprostiti neveru ili izdaju tajne. Oprostiće samo ako vidi da ste se jako potrudili da bi se izvinili i dobro mu objasnili zašto se kajete. Mali znak pažnje takođe nije na odmet.

Lav - Ko? Šta? Gde? Kako?

Lavovi ne razmišljaju mnogo o svojim postupcima pa često umeju da se iznenade kada im prijatelji kažu da ih je nešto povredilo. Kada dođe do svađe, samo se povuku i ne mešaju se ni u čije stvari. Retko se izvinjavaju ali ni ne očekuju izvinjenje. Kod lavova je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije dogodila.

Devici kažite jasno i glasno IZVINI  

Prevrtljive device su tvrdoglave i često osvetoljubive. Kod njih je teško iskupiti se za svoje greške, jer one često preuveličavaju sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao žele jasno i glasno izvinjenje, kojim će se potvrditi da su bile u pravu. Tek tada će prestati s preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti.

Vaga je kraljica drame i igre 

Vage će vam napraviti dramu oko svega, one to prosto vole. Neće dobro podneti nikakav sukob u njihovom životu. Ako tražite oproštaj od njih, imajte na umu da vole "da igraju toplo-hladno". U jednom trenutku biće spremne da sve oproste, a već u drugome će se predomisliti. Njihovo razmišljanje možete podstaći poklončićem uz izvinjenje.

Žena

Ne podnosimo svi sve na isti način... | Foto: foter.com

Škorpija dok oprosti može da prođe i večnost

Škorpije su tvrdoglave, osvetoljubive i teško opraštaju. Često zbog toga umeju da prekine i prijateljstva. Potrebno im je da drugima pokažu da s njima nema šale. Mogu proći i godine pre nego što progovore s vama. Škorpije dobro reaguju na bilo kakvu pomoć u uspinjanju na društvenoj lestvici, pa ako ih pozovete na dobru žurku ili ih upoznate s pravom osobom, ima šanse da će vam oprostiti nekad u budućnosti.

Strelac razmišlja razumno

Strelčevi uvek opraštaju svima, jer misle da svako zaslužuje drugu priliku. Oni će svaku priču sagledati iz svih uglova. Ako im prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njima i ako uvide da ih nisu namerno povredili, strelčevi bez problema opraštaju. Rasprava o problemu je nužna i iako lako opraštaju, to neće proći bez debate.

hh

Neki horoskopski znaci su skloni ogovaranju... | Foto: Shutterstock

Jarac je spreman i na zlobne tračeve

Jarčevi su izuzetno ponosni i osvetoljubivi, pa ne opraštaju lako. Vole da ogovaraju i često će oni, koji su ih povredili, biti na meti njihovih zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povredi jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće vašeg uvređenog jarca.

Vodolija Uz malo truda dobićete opraštaj

Vodolije opraštaju svim svojim prijateljima, jer sebe smatraju izuzetno moralnim i poštenim ljudima. No,ako su pojedini prijatelji negativni i nepovoljno utiču na njih, opraštanja i dalje druženje biće teško moguće. Vodolije ponekad kažu da su vam oprostile, iako u stvari nisu, ali moguće ih je uveriti ako im dokažete da ste vi krivi i iskreno se izvinite.

Ribe stavljaju ponos ispred svega

Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Teško praštaju izdaju prijatelja, a čak i ako oproste, distanciraće se. One se vode svojom intuicijom pa ako osete da nekome treba oprostiti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda će se potruditi da ta osoba da nestane iz njihovog života.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP