Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

MUŠKARCI, DA NE OMANETE

Ovo su idealni pokloni za 8. mart po horoskopu!

Autor: Kurir | 08.03.2015 - 09:00:00h | Komentara: 0

Ako ste u nedoumici šta da poklonite majci, supruzi, sestri, prijateljici, devojci - zvezde će vam pomoći da ne pogrešite.

Ovan
Sportski rekvizit, učlanjenje u teretanu ili fitnes klub, sezonske karte za utakmice omiljenog kluba, crvena majica ili donji veš su odličan izbor. Kada je reč o damama, najpoželjnije cveće je ciklama, sanseverija ili kaktus, a dobrodošli su i avanturistički romani nekog ambicioznog i popularnog pisca.

Ruže cveće osmi mart

Bik voli ruže | Foto: Profimedia.rs

Bik
Nakit koji ima elegantni izgled, minijaturu, čak i sliku nekog poznatijeg slikara, starinski ili luksuzan komad posuđa, svilena kravata ili maramu, kutija luksuznih čokoladnih bombona ili kolača ne mogu biti promašaj. Bika ćete najviše obradovati i ružama, afričkom ljubičicom ili palmom, a i kuvar sa jelima iz celog sveta je super poklon za njega.
Blizanac
Rođeni u ovom znaku obradovaće se mladalačkom komadu odeće, kapi ili udobnim patikama za šetnju, kao i putovanjem na vikend. Ako se odlučite za nakit ili modni detalj, neka bude u svetlo plavoj ili svetlo zelenoj bolji. Oduševiće se i knjigama o putovanjima, najviše vole nanu i lavandu, kao i egzotične začinske biljke.
Rak
Srebrni nakit ili poslužavnik od čelika koji ima srebrnu boju, luksuzno posuđe, biseri, bilo koja vrstu aloje ili ljiljana, album sa vašim slikama, od početka veze do sada. Slike vaše porodice u starinskom albumu, nežni sentimentalni roman. Sve što je romantično, za Raka je dobrodošlo.

Nakit će se sigurno svideti Jeleni

Lavice vole nakit | Foto: Profimedia

Lav
Za šta god da se odlučite, treba da je luksuzno! Od nakita ­zlato, odeća sa detaljima od pravog krzna, zlatni detalji, odličan parfem, sat. Istorijske knjige o vladarima iz prošlosti bi ga oduševile, a ako se odlučite za biljku, neka to bude neven, kantarion ili gerber.
Devica
Praktičan organizator u vidu torbe ili agende, tašna za lap­top, odevni predmet bež ili terakota boje su uvek potrebne sitnice za Devicu. Možete probati i sa praktičnim cipelama za sve prilike, dobar parfem koji mora biti prefinjen i rafiniran, a od cveća možete uzeti orhideju.
Vaga
Nećete pogrešiti ako se odlučite za svileni donji veš, kravatu, maramu, košulju, a crvena boja biće pun pogodak. Lotos, ljiljan i bonsai su omiljeno cveće Vage, dok im je omiljeno štivo za čitanje ljubavna poezija ili neka životna priča protkana ljubavnom dramom.

Švercovali donji veš...

Škorpija
Crni kožni novčanik, kaiš, sandale sa kaišićima, crno donje rublje, učlanjenje u školu latino plesova ili omiljeni film su vrlo prijatno iznenađenje za pripadnike ovog znaka. Dame Škorpije biće srećne ako na ovaj dan dobiju crvene ruže ili lale, a oduševila bi ih mistična knjiga - okultistička literatura nije promašaj.
Strelac
Idealan poklon za Strelca bi bio put oko sveta ili bar neko krstarenje, letovanje, romantični vikend. Ako to ne možete da priuštite, oduševite ga narandžastim ili zlatnim džemperom, sportskim rekvizitom, možda i putnom torbom. Takođe, knjiga o dalekim kulturama uz egzotični buket cveća su idealan izbor.
Jarac
Razni antikviteti, poput vaze, stilskog radnog stola ili detalja ručnog rada idealan su poklon za Jarca. Izrađeno porodično stablo u lepom okviru bi ga oduševilo, a možete se opredeliti i za klasičnu košulju ili majicu u sivoj boji. Mala zimzelena biljka za gajenje ili aranžman sa borovinom obradovaće Jarca, dok od knjiga najviše vole istorijsku literaturu.
Vodolija
Bilo kakav uređaj poput mobilnog telefona ili bar slušalica učiniće Vodoliju presrećnom. Nećete pogrešiti ni sa naučno fantastičnom knjigom, neobičnim predmetom iz prošlosti, srebrnastim i svetlo plavim odevnim predmetima, novčanikom, futrolom, tašnom, apstraktnom slikom... Ili jednostavno kupite kale ili mimozu, Vodolije ih obožavaju.
Ribe
Poklon koji bi Ribama pokazao da ste zapamtili neki važan detalj koji vam je ispričala, knjigu o mestu kojeste posetili, nakit ručne izrade sa bojama mora, sve što podseća na more, brodove i školjke, figuru male sirene, sliku "Rađanje Venere", uveriće je da je za vas posebna. Palma, aloja ili nežni mešoviti buket takođe ne može biti promašaj.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP