Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

SAZNAJTE VIŠE O SVOJIM OSOBINAMA

Šta mesec rođenja govori o vama: Rođeni u septembru su tajanstveni, u martu odani...

Autor: tvbest.rs | 13.03.2014 - 12:18:00h | Komentara: 1

Mnogi se slažu da horoskop otkriva mnogo toga o osobinama i karakteru, a evo konkretno šta vaš mesec rođenja govori o vama.

Tviter kalendar

Januar
Osobe rođene u ovom mesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole da uče i da budu podučene. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, pa vole i da kritikuju. Vole da rade i veoma su produktivni, pametni, uredni i organizovani. Osetljivi su i dubokoumni, pa vole da usreće ljude oko sebe. Većinom su mirni i suzdržani, ali na njih loše utiče uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osećanja. Vole decu, lojalne su osobe pa imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Takođe, umereno su ljubomorni.
Februar
Osobe rođene u ovom mesecu su pravi realisti. Inteligentni su i pametni. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osete da ih neko ograničava i vole slobodu. Veoma su osetljivi i lako ih je povrediti, a svoju ljutnju i bes ne vole da sakrivaju. Romantični su, ali ne vole to da pokazuju. Vole da upoznavaju nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vreme i zabavu. Takođe, skloni su rasipništvu.
Mart
Osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskreni su i velikodušni. Vole mir i spokoj. Vole da ugađaju drugima i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni, pa vole da uzvraćaju usluge. Takođe, veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, pa vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.
April
Osobe rođene u ovom mesecu su aktivne i dinamične. Odlučni su, ali i skloni kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole da ugađaju sebi, ali su i oprezni. Prijatelji su im jako bitni i vole da im pomažu, posebno u rešavanju problema i tešenju. Hrabre su i neustrašive osobe. Veoma su emotivni, ali takođe mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole da budu u pokretu i motivišu sebe i druge. Veoma lako postanu i previše ljubomorni.
Maj
Osobe rođene u ovom mesecu su tvrdoglave i "tvrda" srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, pa je na njih lako uticati. Vole da sanjaju i veoma su maštoviti. Puni su razumevanja, vole književnost i umetnost, kao i putovanja, pa ne vole da provode vreme kući. Vredni su, hrabri, ali i nemirnog duha.
Jun
Osobe rođene u junu su pristojne, osetljive i osetljive na ljubaznost kojom ih vrlo lako možete navesti da promene svoje mišljenje i stavove. Osetljivi su i oprezni i skloni odugovlačenju i oklevanju. Izbirljivi su i uvek žele najbolje. Takođe su temperamentni, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole da se doteruju i i bez problema "pokažu zube". Retko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povređeni. Takođe, skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji - iz opreznosti.
Jul
Osobe rođene u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je razumeti u potpunosti. Većinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osećanjima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Vredni su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani. Takođe, skloni su preteranoj zabrinutosti.
Avgust
Osobe rođene u ovom mesecu vole da se šale, atraktivni su, hrabri i neustrašivi. Imaju odlike dobrog vođe jer znaju kako da upravljaju drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Takođe, poseduju izvanredan duh. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično su ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Nezavisni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažljivi. Takođe, umeju naglo da odreaguju, pa traže načine kako da budu opušteniji.
Septembar
Osobe rođene u ovom mesecu su oprezne i organizovane. Skloni su isticanju tuđih grešaka, pa vole da kritikuju. Tihi su, ali znaju da budu veoma glasni kada je to potrebno. Saosećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, verni i iskreni. Pouzdano obavljaju sve poverene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Tajanstveni su, ali i puni razumevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.
Oktobar
Osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lepi su fizički i psihički. Vole da pričaju i vole one koji vole njih. Svemu pristupaju odgovorno i probleme rešavaju iz korena. Ne vole da lažu niti da se pretvaraju. Saosećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige i veoma emotivni. Vole putovanja, umetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Preterano brinu, osetljivi i skloni ljubomori. Takođe, veoma lako gube poverenje.
Novembar
Osobe rođene u ovom mesecu su pune ideja, uvek misle unapred, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vredni su poverenja, jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Takođe, teško kontrolišu emocije.
Decembar
Osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje. Ambiciozni su i lako se dokažu na poslovnom planu. Vole pažnju i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični. Ponosni su i skloni promenama raspoloženja. Ponosni su i mrze ograničenja. Vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Takođe, vole da budu voljeni.
Poslednji komentari
  • lav Vreme: 13.03.2014 17:22h

    sve, ili skoro baš sve ste promašili ......ljude koje znam, a mnogo ih znam, ne ulaze u vaše okvire .....ni malo ....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP