Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuća

MUŠKARCI, PAŽNJA!

Šta obavezno, a šta nikako ne pokloniti za 8.mart!

Autor: A.S. | 07.03.2013 - 16:41:00h | Komentara: 1

Nezavisno od toga da li postoji prava prilika za neki poklon ili ne, žene jednostavno vole da budu iznenađene nekom sitnicom!

grtger

Veštačko cveće nikada nije dobar izbor  Foto: Freedigitalphotos.net

Ipak, 8. mart je dan kada će sigurno očekivati poklon od svog partnera. Današnjem muškarcu je potrebno da odvoji vreme kako bi smislio, pronašao i kupio pravi poklon, jer pogrešan poklon se ne računa kao uspešan. Ako se još uvek niste odlučili koji poklon da izaberete, evo nekoliko saveta šta nikako ne treba pokloniti, a šta će svakako iznenaditi vašu dragu osobu:
Ono što uvek treba izbegavati je kliše.
Karanfil ili veštačko cveće.
Najlakše je otići do pijace ili najbliže cvećare i kupiti karanfil ili još gore veštačko cveće koje ni za šta drugo neće služiti osim da skuplja prašinu. Ako vaša lepša polovina ipak voli cveće, onda je nabolje kupiti neku lepu biljku, podrazumeva se u saksiji ili ipak njen omiljeni cvet.
Stvari za kuću.
Poklon je za ženu, ne za domaćicu. Sigurno je nećete obradovati ukoliko joj poklonite kecelju, kuvar ili činiju. To će je samo podsetiti na kućne poslove koje ona obavlja dok vi negde ispijate piće sa drugarima.

efre

Ženu nećete obradovati keceljom ili kuvarom. Foto: Shutterstock

Ono što se vama dopada.

Muškarci često kupuju ono što bi se njima dopalo da njihove žene imaju ili nose. Ne znači da ako vi sa kezom na licu uručujete poklon da ćete iznenaditi i svoju partnerku. Na primer, biserne tange nikako nisu prijatne za nošenje.
Rokovnik ili naliv pero.
Koliko god da žena voli svoj posao, najmanje što očekuje od vas je da dobije ono što će je podsetiti na isti. Uostalom, poklon je previše ozbiljan i nikako ga na treba kupiti za 8.mart.
Ram za slike.
Podseća na one poklone koje smo dobijali za rođendan u petom razredu osnovne škole. Još gore od ovoga je da se ne setite čak ni zajedničku fotografiju da ubacite.

te5t5

Nije orginalno pokloniti ram za sliku  Foto: Freedigitalphotos.net

Parfem.

Tačno je da žene vole da lepo mirišu i za dobar parfem ćete sigurno dati dosta novca. Ipak, nije orginalno i ne zahteva trud. Prvo što vam padne na pamet, ne znači da je i najbolje.
Budite kreativni, potudite se da smisllite nešto orginalno ili kupite ono što će vašoj partnerki dokazati da je poznajete bar malo, onda sigurno nećete pogrešiti.
Kutija puna čokoladica.
Ukoliko kupite neku lepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njenim omiljenim slatkišima, sigurno ćete joj ulepšati dan. To govori da je poznajete i da niste bili lenji da smislite tako nešto. Osim čokoladica kutiju možete napuniti i nekim lepim porukicama koje podsećaju na vaš odnos.

frf3w

Ukrasna kutija sa čokoladicama pravo je rešenje Foto : Freedigitalphotos.net

Tašna ili garderoba.
Nikada dovoljno tašni i odeće. Lepo bi bilo da se setite neke prodavnice pored koje ste prošli zajedno i njoj se nešto dopalo ili ukoliko vam već nedeljama priča kako joj je potrebna nova tašna koja će ići uz njene cipele. Ako se odlučite za garderobu, setiće se uvek vas kada to obuče.
Masaža.
Potrudite se da nađete salon koji nudi masažu koja bi joj najviše odgovarala, zavisno od posla i obaveza koje ima, a onda uživajte u pažnji koju ćete dobiti nakon toga.

Masaža

Uplatite ženi masažu koja joj odgovara | Foto: Shutterstock

Spremite sami večeru.

Ako baš nikako ne možete da se snađete u kuhinji i niste sigurni da će to ispasti kako treba, uvek je možete odvesti na omiljenu klopu ili u skup restoran.
Nakit ili sat.
Žene vole nakit pogotovo ako je skup. Novi detalj na njenoj ruci ili oko vrata izmamiće širok osmeh na njenom licu i ceniće to što ste se odlučili da potrošite novac baš na nju.

Flaša dobrog vina.

Romantično i lepo. Ništa ugodnije nego provesti vreme sa voljenom osobom uz razgovor i pijuckanje vina.

Par pije vino u krevetu

Uživajte zajedno u dobrom vinu

Vikend za dvoje.

Mini odmor je uvek odlična ideja. U svim turističkim agencijama možete naći prihvatljive ponude za najrazličitija vikend putovanja. To ne mora biti neka daleka destinacija, možete savršeno uživati i u vikendu na salašu ili u prirodi. Možete za malo novca naći pravo mesto da se ponovo zaljubite.
Kada ste u dužoj vezi ili u braku, smatra se da se i znate i poznajete. To znači da greške ne sme da bude, a spisak onoga što dolazi u obzir je dug i zavisi samo od dubine vašeg džepa. Bilo da ste od skoro znate ili ste zajedno dugo godina, ne zaboravite da poklon lepo i prikladno upakujete, napišete neku lepu reč i naravno, predajte ga ženi uz topao i dug poljubac.
 
Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 08.03.2013 06:58h

    ...eto ja jutros od svog dobila čestitku na laptopu...a sigurna san da ni cvijeće neće zaboraviti...:)))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP