alo.rs Kuhinja
Čokoljupci vole pažnju
Psihotest - sladoled otkriva karakter! Sladoled je jedna od omiljenih letnjih poslastica iako ga je moguće jesti i zimi. Većina dece voli vodene, dok odrasli preferiraju kremaste. Evo šta izbor ukusa ove ledene poslastice govori o vama.
Ukus čokolade za večitu decu
Čokoladu biraju kreativni i izrazito dramatični ljudi koji vole da budu u centru pažnje. Ljude osvajaju šarmom i entuzijazmom, a oni koji vole i komadiće čokolade u svom sladoledu jednostavno ne mogu bez prijatelja. U vezama traže strast i uzbuđenja.
Ljubitelji vanile su emotivci
Iako možda zvuči kao da igraju na sigurno, ljubitelji vanile ne boje se da rizikuju i više se oslanjaju na intuiciju nego na razum. Sebi postavljaju visoke ciljeve i ništa ih ne može sprečiti da ih ostvare. U vezama traže sigurnost.
Racionalni vole jagodu
Obožavatelji sladoleda od jagoda povučeni su i zatvoreni ljudi. Verni su porodici i prijateljima, a svetla pozornice ostavljaju drugima. Više se uzdaju u razum nego u emocije.
Kafoljupci žive za trenutak
Osim što su pravi zvisnici od kofeina, ljubitelji sladoleda od kafe žive za trenutak. Za prijatelje bi dali sve, ali problem je što se previše vežu. Puni su energije i sve im brzo dosadi.
Budućnost je najvažnija ljubiteljima mente
Ambiciozni i samopouzdani ljubitelji mente su izrazito tvrdoglavi i pomalo skeptični. Njima je najbitnija budućnost, vole da prave planove i uvek razmišljaju unapred. Pouzdani su, što ih čini jako dobrim prijateljima.
Ja obožavam sladoled!
Sladoled od čokolade
Sastojci: 4 žumanca, 6 kašika šećera, 50 g čokolade, 3 dcl mleka, 4 belanca i 2 dcl pavlake za šlag.
Priprema: Umutiti četiri žumanca sa šest kašika šećera, dodati čokoladu i preliti sa tri decilitra mleka. Masu kuvati na laganoj vatri dok se ne zgusne. U ohlađenu masu dodati sneg od četiri belanca i šlag. Može se dodati suvo grožđe i kašika ruma.
Priprema: Umutiti četiri žumanca sa šest kašika šećera, dodati čokoladu i preliti sa tri decilitra mleka. Masu kuvati na laganoj vatri dok se ne zgusne. U ohlađenu masu dodati sneg od četiri belanca i šlag. Može se dodati suvo grožđe i kašika ruma.
Prijatno!
Nema komentara za ovu vest.
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs