Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kuhinja

SAZNAJTE:

Koju vrstu brze hrane najviše volite? To može ponešto da otkrije o vašem karakteru!

Autor: Zena.hr | 27.07.2014 - 09:59:00h | Komentara: 0

Nema ničeg slađeg nego otići na dobru klopu nakon dobrog izlaska s nekolicinom prijatelja. Još pomalo opijeni, umorni od plesa i gužve uživate u brzoj hrani, ali da li ste znali da upravo izbor obroka u tom trenutku može da kaže ponešto o vašem karakteru!?

pljeskavica hamburger

Foto: Shutterstock

Pica: Obožavatelji ove italijanske hrane uživaju u životu, a najradije da to rade iz kauča ili kreveta. Ne zamaraju se previše detaljima i najveća okupacija im je restoran iz kog će naručiti svoje omiljeno jelo.
Čizburger/hamburger: Oni koji nakon pokoje čašice više utehu pronalaze u čizburgeru imaju jednako takav apetit i prema životu. Suprotno ljubiteljima pice, obožavatelji ovog jela jure kroz život sve dok ne ostvare sve svoje snove.
Piletina: Belo meso za vas je svojevrsna rutina koju nikako ne preskačete na putu iz kluba. Bilo da se radi o pilećim "prstićima" iz "McDonaldsa" ili nekom ukusnom, pilećem obroku sa roštilja za vas je piletina jedina opcija. Vreme najviše volite da provodite s prijateljima, a navike menjate vrlo retko.
Bilo što iz "Mc Donaldsa": Vi ste nepopravljivi avanturista i ne birate vreme kada ćete sve svoje prijatelje odvesti u novi klub ili bar, a na kraju i u najbliži restoran sa brzom hranom. Često sanjate o stvarima koje se nikada neće dogoditi i ponekad vam nedostaje kontakt sa stvarnošću.
Pomfrit: Ljubitelji prženih krompirića poznati su kao karijeristi, zbog svoje gladi za uspehom. Niste zadovoljni sve dok posao ne završite potpuno, što uveliko doprinosni vašem poslovnom životu.
Sladoled: Ako u gluvo doba noći, nakon izlaska, prvo pomislite na sladoled u vama još uvek živi malo dete. Vi ste impulsivni, slobodnog duha i neopisivo zabavni, a verojatno ćete se zaljubiti u svoju potpunu suprotnost.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP