Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

PUTOVANJE PO VAŠOJ MERI

Bliže se prvomajski praznici i letovanja, kuda idete?

Autor: superodmor.rs | 29.04.2015 - 14:22:00h | Komentara: 0

Sandale na nogama, damski šešir velikog oboda, krema za sunčanje, kupaći kostim i marama oko pojasa. Torba na ramenu, dobra knjiga u ruci i put plaže može da se krene. Zvuči primamljivo, zar ne?

superodmor

Lepo vreme i sunčevi zraci stigli su u naš grad. Nezaustavljivo nam se približava leto i sezona godišnjih odmora. Zauzete svojim dnevnim aktivnostima, ne stižemo o tome ni da razmislimo. Odahnite na sekund, naspite sebi čašu vina, i potražite idealno mesto na kom ćete provesti ovo leto.
Grčka je, za mnoge nezamenjiva destinacija kada je letovanje u pitanju. Bogata turistička ponuda najposećenijih grčkih ostrva i ove godine spremna je za turiste.
Na portalu superodmor.rs već možete naći ponude sa dodatnim popustima, kako bi vas, na primer, majsko putovanje u Hanioti iznelo 15 evra za sedam noćenja.

superodmor

Za one turiste koji bi da odmor na moru provedu u špicu sezone, takođe su omogućeni popusti, čak i za liksuzna letovališta. Cene se uglavnom kreću od 20 do 350 evra, a formirane su u zavisnosti od toga u kom delu sezone odlučite da putujete.
Asprovalta, Pefkohori, Stavros, Halkidiki, Lefkada, Leptokarija, neke su od dobro poznatih destinacija, koje ako niste, ne propustite da posetite ove godine.
Ukoliko ste, pak, ljubitelj istočnjačke kulture, Turska je pravi izbor za Vas. Popusti su u toku i za te destinacije, te tako sebi možete priuštiti odmor u čuvenom letovalištu Kušadasi za samo 154 evra. I u Alanji, Bodrumu, Sarimsakliju, Kemeru možete otputovati po nižim cenama, a ukoliko ste željne luksuza i možete sebi to da priuštite, onda će vas sigurno privući ponude u ovim mestima koje dostižu cene i do 500 evra.

superodmor

Međutim, ukoliko Vam je rano da mislite o letovanju, ne propustite da pogledate ponude za predstojeće prvomajske praznike. Po sniženim cenama možete provesti vikend van gradske vreve, u prirodi, ili u poznatim evropskim metropolama. Za 59 evra možete otputovati u Sarajevo za Praznik rada, a putovanja u Beč, Budimpeštu, Veneciju, Solun, Transilvaniju, dostupna su po cenama od 79-89 evra.
Navedene cene putovanja su snižene u proseku između 10 i 25 odsto, u zavisnosti od toga kada se putovanje rezerviše.
Obradujte sebe letovanjem ili prvomajskim putovanjem. Preko agencija koji još uvek imaju aktuelne „first minute“ ponude, možete izabrati onaj aranžman koji vam finansijski najviše odgovara.
Odmor ste sigurno zaslužile, stoga, jeste li odlučili kuda putujete?

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP