Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

MISLITE NA LETO 2014.

Brčkanje za pola cene

Autor: Ekipa Alo! | 26.12.2013 - 07:13:00h | Komentara: 1

Ko rano rani, dve sreće grabi... U ovoj izreci zapravo je suština više nego primamljive ponude za letnje odmore 2014. agencije “Kon Tiki Travel” s oznakom „rani buking“.

Na vreme rezervišete svoje mesto  na peščanim plažama Grčke i Turske

Na vreme rezervišete svoje mesto na peščanim plažama Grčke i Turske

Grčka
Ukoliko do 30. decembra rezervišete jedan od 50 hotela na Halkidikiju ili u izazovnoj grčkoj Olimpskoj regiji (sopstevni revoz), ostvarujete pravo na popust do 40 odsto, kažu u toj agenciji. Ukoliko do istog datuma uplatite kompletnu sumu (cene su od 16 evra po danu za jednu osobu), čeka vas i dodatni bonus od 5 odsto, što znači da će vas letovanje 2014. koštati skoro upola manje.


Iste povoljnosti, ali sa nešto nižom cenom (od 13 evra po danu za jednu osobu) i u varijanti sopstvenog prevoza, možete ostvariti letujući u zanosnoj Lefkadi ili u nekom od pitoresknih gradića na obali Jonskog mora. Primorski gradići poput Preveze, Parge ili Sivote, uz obilje sunca i ušuškanih plaža s toplim i čistim morem, nude i niz drugih lepota za oči i dušu uz prepoznatljive mirise i šarm Mediterana.

Sjajna ponuda važi i za zanosni Tasos, grčko ostrvo koje srpski turisti i ljubitelji dobrog odmora ne zaobilaze. Ova agencija je za svoje goste rezervisala hotele koji garantuju udobnost i pun komfor uz cenu umanjenu za 25 odsto za uplate do 30. decembra.

Turska
Rani buking važi i za atraktivna letovališta Turske koja, osim mora i sunca, gostima daruju i bezbroj drugih zanimljivosti. U varijanti ranog bukinga, koji uz nižu cenu (do 40 odsto) nudi i mogućnost biranja željenog hotela i odlaska na odmor u terminu koji baš vama odgovara, uključuje više od 50 hotela u Antaliji, Alanji, Beleku i Kemeru. Odmor u antalijskom hotelu „Crowne Plaza“ (5*), na bazi punog pansiona sa avio-prevozom košta 590 evra.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 26.12.2013 16:24h

    Kon Tiki Travel - marka za ceo svet!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP