Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

EVO GDE DA ODETE NA ODMOR

Destinacije koje će vam oduzeti dah

Autor: Alo/marketing | 10.07.2015 - 10:04:00h | Komentara: 0

Letnja sezona i godišnji odmori su u jeku. Šetajući gradom primećujemo preplanuli tensugrađana i tačno znamo ko je na odmoru bio, a ko ga sa nestrpljenjem čeka. Ukoliko ste ljubomorni na njihovu boju, a još niste odlučili kuda na odmor, u minut do 12 spremili smo vam najposećenije destinacije. Izbor je na vama i nije nimalo lak.

Letovanje

Ilustracija | Foto: Superodmor

Domaće agencije su se i ove godine potrudile da vam leto ostane u dobrom sećanju, stoga su za vas pripremile prihvatljive ponude za svačiji džep.
Na sajtu superodmor.rs dostupna vam je široka lepeza destinacija, koje Srbi iz godine u godinu posećuju a nekima se i rado vraćaju.
Svako od vas je makar jednom letovao u Crnoj Gori  a ukoliko vas je opčinila njena prirodna lepota, za vas smo spremili najatraktivnije ponude za ovo letovanje.
Ljubitelji peščanih plaža i bistro plavog mora će se najverovatnije uputiti u Grčku , a turisti opčinjeni mediteranskom lepotom Italije, izabraće ovu destinaciju da na njoj provedu odmor sa svojom porodicom.

Letovanje

Lefkada | Foto: Superodmor

Orijentalna kultura sa svim svojim čarima čeka vas u Turskoj. Ne propustite priliku da uživate u blagodetima ove zemlje, a za one koji su opčinjeni istorijom idealno mesto ovoga leta mogao bi biti Egipat.

Sfinge i piramide čekaju na vas, a ako ste imali sreću da neku od ponuđenih destinacija već obiđete, mnoge skrivene tajne leta 2015. godine možete otkriti i na nekoj od destinacija koje se nalaze na linku OVDE.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP