Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

HOROSKOP GEOGRAFIJA

Evo koji je idealan grad za vaš znak!

Autor: 24sata.hr | 29.05.2014 - 11:51:00h | Komentara: 0

Svakom horoskopskom znaku odgovara drugačiji tip grada za život, u zavisnosti od njegovih osobina. Za Raka je idealan Pariz, Vodoliju Hong Kong, a za Bika Los Anđeles.

Horoskop

Horoskop | Foto: foter.com

Evo koji su gradovi preporuka za svaki horoskopski znak:

Za energičnog Ovna najbolji izbor je Las Vegas

Pripadnici ovog znaka imaju snažan takmičarski duh i vode energičan život. Svaki dan traže novo uzbuđenje i mesto koje će zadovoljiti njihove avanturističke potrebe. Zato im najbolje odgovara život u većim gradovima kao što su Las Vegas i Krakov.


Bik želi prestiž, a to mu nudi Los Anđeles

Vođeni novcem i slavom pripadnici ovog znaka vole moć pa će im odgovarati život u mestima koja sa sobom nose i određeni prestiž. Njihov grad iz snova je svakako Los Anđeles, a njihovu glad za dobrom hranom zadovoljiće Palermo i Monte Karlo.


Njujork je dom iz snova za Blizance

Blizanci baš kao i Ovnovi pršte od energije i treba im mesto koje će im svakodnevno nuditi izazove. Pripadnici ovog znaka su znatiželjni i vole da se druže, a sve njihove potrebe najbolje mogu zadovoljiti Njujork i London. Tamo im nikad neće biti dosadno i mogli bi postati važan deo društvene scene.

Njujork

Njujork | Foto: Profimedia.rs


Rak sanja o Parizu

Pripadnici ovog znaka zaljubljenici su u umetnost, ali pre svega u ljubav. Za njihov istančan ukus najbolji izbor je Pariz koji je dom nekih od najboljih muzeja, galerija i romantičnih kutaka. Osim o francuskoj prestonici sanjaju i o istraživanju Venecije.


Lavu najbolje odgovara Barselona

Moćni, kreativni i teatralni pripadnici ovog znaka ne mogu odoleti lepom vremenu, suncu i plažama. Njihov grad iz snova je Barselona koja osim izležavanja na plaži nudi i bogatu kulturu. Kao svoji na svome Lavovi će se osećati i u Pragu u kojem će do izražaja doći i njihova kreativna strana.


Devica će se najbolje osećati u Berlinu

Device su vredni radnici i više od ičega vole red i rutinu. Perfekcionističkim pripadnicima ovog znaka najbolje će odgovarati nemačka disciplina kakvu pruža Berlin. One vole uređena mesta u kojima vladaju određena pravila pa bi ih put mogao odvesti i u francuski Lion.


Vaga će uživati u lepotama Venecije

Šarmantni i uporni pripadnici ovog znaka u stalnoj su potrazi za životnim balansom pa život u velikim gradovima nije najbolji izbor za njih. Potrebna im je i doza prirode koja će uneti sklad u betonske nastambe velikih gradova pa bi grad po njihovoj meri svakako bio Venecija, ali i Kopenhagen i Lisabon.

Evropski gradovi

Venecija


Čikago za snažnu Škorpiju

Pripadnici ovog znaka snažni su, uporni i misteriozni i priželjkuju život u gradu koji odražava njihovu ličnost. Njima je potrebno mesto u kojem će se neprestano nešto događati ali i s prekrasnom prirodom. Idealan grad za Škorpiju je Čikago, ali zadovoljiće ga i Nju Orleans.


Strelcu je ceo svet grad iz snova

Slično kao Ovnovi i Blizanci, Strelci su pravi avanturisti. Nijedan grad im ne odgovara u potpunosti zato što ne mogu dugo da se zadrže na jednom mestu. Najviše im odgovara dobre vibracije Rima zbog spoja istorije i modernog stila života. Dobro će im odgovarati i Budimpešta i Napulj.


Jarac se vidi u Meksiko Sitiju

Uporni, ambiciozni i praktični pripadnici ovog znaka vole gradove koji zadovoljavaju njihovu stalnu želju za kulturnim uzdizanjem. Najbolje mesto za njih su Meksiko Siti, Solt Lejk Siti i Oksford zato što obiluju pozorištima, aktivnostima i pružaju mogućnost napretka.


Vodolija sanja od Hong Kongu

Pripadnici ovog znaka puni su originalnih ideja, a njihova kreativnost nadaleko je poznata. Traže mesto za život koje im pruža mogućnost da se još više razviju, neprestane izazove i prilike za upoznavanje različitih kultura. Savršeni gradovi za njih su Hong Kong ili Moskva.


Ribe su slobodu našle u Firenci

Osetljive Ribe nisu stvorene za velike i užurbane gradove. Njima najbolje odgovaraju mirni gradovi bogate istorije u kojima njihova romantična strana može doći do izražaja. Njihov grad iz snova je Firenca, ali njihov slobodni umetnički duh jednako bi se dobro snašao i u Sevilji i Varšavi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP