Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

VELIKA LETNJA NAGRADNA IGRA "SUPERODMORA"

Fotkajte se i osvojite letovanje!

Autor: Ekipa Alo! | 06.08.2013 - 11:32:00h | Komentara: 0

Vaše lepe, kreativne fotografije sa odmora na kom ste uživali, odmarali na vrelom pesku, brčkali se u moru, “ludovali” na sportovima na vodi, mogu vam doneti reprizu letovanja, jer od danas startuje novi foto konkurs sajta “SuperOdmor”. Konkurs će se odvijati u tri kola, a autori fotografija koje osvoje najviše glasova imaće priliku da letuju u Grčkoj preko agencije “Sabra travel”.

Super odmor

Budite maštoviti i pošaljite fotografije koje su inspirisane letnjom atmosferom, začinjene kreativnošću, obojene uživanjem u letu, suncu i odmoru.

superodmor

Možda baš vaša fotografija osvoji najviše glasova, pa tako odaberite one koje na najlepši način dočaravaju pozitivnu energiju koju nosi leto sa sobom i one koje su po vama zaslužile da se nađu u izboru za najlepšu “letnju” fotografiju.

superodmor

Kako bi ušli u trku za prvu nagradu, odmor u Grčkoj, morate se prvo registrovati na sajt sa svim svojim podacima: ime i prezime, godina rođenja, prebivalište, kontakt telefon.

Možete postaviti maksimalno deset fotografija u toku jednog kola.

Prispele fotografije će biti izložene u galeriji foto konkursa na sajtu i za njih će moći da se glasa svakodnevno do ponoći poslednjeg dana kola.

superodmor

Zabranjeno je višestruko kreiranje naloga sa lažnim imenom (klonova) sa ciljem pridobijanja što većeg broja glasova, a organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike koji krše ova pravila.

superodmor

Od 20 fotografije koje budu imale najviše glasova na sajtu, pobedničku će izabrati specijalni žiri ocenjujući kreativnost, maštovitost i tehničke veštine.

Pozivamo vas da postavite svoje najlepše fotografije sa letovanja, a da bi lakše osvojili neku od vrednih nagrada, pozovite vaše prijatelje da glasaju za vaše fotografije.

superodmor

Jedan lep, spontani trenutak ovekovečen objektivom fotoaparata može vam doneti još jedno nezaboravno letovanje po drugi put ove godine.

Pogledajte pobedničke fotografije prethodnih fotokonkursa ovde.

superodmor

Prvo kolo startuje danas i traje do 15. avgusta, nagrada za autora najlepše fotografije u prvom kolu je letovanje na Pargi od 25. avgusta do 4. septembra. Drugo kolo startuje 16. avgusta, a srećnom dobitniku sleduje odmor na Tasosu od 10. do 20. septembra. Pobednik trećeg kola, koje startuje 26. avgusta traje do 4. septembra će letovati u Haniotuju od 17. do 27. septembra.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP