Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

NE TREBA VAM BRDO PARA ZA LETOVANJE

Kul destinacije za plići džep!

Autor: 24sata.rs | 03.06.2014 - 09:44:00h | Komentara: 0

Ne treba vam brdo para da biste se na letovanju dobro proveli i osećali se kao turista od milion dolara. Izabrali smo nekoliko destinacija na kojima ćete se osećati carski, a cene aranžmana nisu astronomske i kreću se od 88 do 299 evra.

more

Dobre vode


Nije fraza da je ovo mesto u Crnoj Gori idealno za odmor. Posebno je pogodno za porodice koje letuju sa decom, jer je mesto mirno i povučeno, ali dobar provod mogu naći i oni koji traže zabavu do kasnih večernjih sati. Dobre Vode područje je prekriveno maslinjacima, pa pruža vrlo povoljnu klimu, kao i neophodnu hladovinu.

7 noćenja od 88 evra po osobi + sopstveni prevoz


Lezbos


Lezbos (ili Lesvos) je treće po veličini ostrvo u Grčkoj, preplavljeno malim, porodičnim hotelima koji garantuju da će se gost osećati kao kod svoje kuće. Izuzetno je bogat borovom šumom, pa ima epitet “smaragdnog” ostrva. Uz mnogobrojne borove na njemu raste i 11 miliona stabala maslina. Ostrvo je udaljeno 15 kilometara od granice sa Turskom, a uticaj ove države može se primetiti na svakom koraku. Najčešći gosti na ostrvu danas su Holanđani, Nemci i Englezi. Turisti preko dana mogu uživati u prirodnim lepotama, uveče u lokalnim tavernama sa ukusnim specijalitetima, diskotekama ili noćnim klubovima, kao i na gradskim trgovima, gde se tokom sezone uvek nešto događa.

Cene od 264 evra po osobi, avionom.

Alanja


Alanja je poznata kao Majorka turske obale. Sve plaže su šljunkovite, a u nekim delovima i peskovite. Nalaze se u blizini hotelskih kompleksa, tako da je turistima sve nadohvat ruke. Ukoliko želite da dan provedete na najboljoj plaži Alanje, Kleopatra je pravi izbor. Većina barova i diskoteka smeštena je oko luke, a pruža vam se mogućnost da uživate u tradicionalnoj turskoj muzici, ali i u zvukovima svetski poznatih hitova.

Cena last minit za smenu 14. 6.
i to za 7 noćenja + avion od 299 evra.

Rimini

Ovo mesto na obali Jadranskog mora zovu i Mali Rim. Posećuju ga turisti iz celog sveta, i to zbog sunca i mora, ali i odlične hrane i dobre atmosfere. Plaža je dugačka 15 kilometara. Voda je pri ulazu u more plitka pa morate da hodate kako biste došli do dubine. S obzirom na to da je Rimini oduvek bio privlačna destinacija rimskim carevima, u periodu kada su se oni tu nalazili, posebno Oktavijan Avgust i Hadrijan, izgrađeni su Avgustov slavoluk, Tiberijev most i amfiteatar. Takođe, carica Gala Placidija izgradila je Crkvu Svetog Stefana.
ponuda
Last minit, smena 28. 6. 2014.

7 noćenja + bus od 199 evra.

7 noćenja od 88 evra po osobi + sopstveni prevoz.

Više kul destinacja za plići džep možete pronaći na sajtu superodmor.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP