Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

DESTINACIJE ZA PROSIDBU

Ovde je „da” zagarantovano

Autor: E. A. | 26.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Ako ste pronašli svoju bolju polovinu i želite da s njom provedete ostatak života, možda je vreme da pronađete lokaciju na kojoj ćete je zaprositi. U nastavku vam donosimo devet najpopularnijih mesta za prosidbu širom planete...

Nemačka

Dvorac Nojšvanštajn

Ovaj dvorac je inspiracija brojnim umetnicima, kao i pesnicima, koji ovamo dolaze u potrazi za inspiracijom. Dvorac kao da je preslikan iz bajke, a bio je inspiracija poznatom Voltu Dizniju, pa je u Holivudu napravio dvorac za svoju junakinju Trnovu Ružicu.

Tajland

Puket
Puket je najveće tajlandsko ostrvo i jedno od najomiljenijih letovališta s predivnim peščanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, predivnim hotelima, odličnom hranom, zabavom u brojnim restoranima, barovima, noćnim klubovima... Kombinacija svega ovoga čini se kao idealan ambijent za nezaboravan odmor.

Grčka

Santorini
Ovo ostrvo je mesto jedne od najvećih zabeleženih erupcija u ljudskoj istoriji, koja se dogodila približno 1600 godina pre Hrista. Ostrvo je prelepo, a na njemu ćete naći zaista mnoštvo aktivnosti za provođenje kvalitetnog vremena, dok su zalasci sunca kao sa razglednice. Čista romantika!

Italija

Verona
Prepoznatljiva je po savršeno očuvanoj areni iz prvog veka, ali ipak, najviše je pamtimo po poznatim Šekspirovim ljubavnicima - Romeu i Juliji. Slavni par učinio je da Julijin balkon postane popularno mesto za prosidbu.

Velika Britanija

Oko Londona
Jedna od najvećih pokretnih osmatračnica na svetu uzdiže se visoko iznad ovog velegrada. To je jedno od najromantičnijih mesta za prosidbu, pogotovo uveče, kada veliki osvetljeni točak obasjava pola grada.

Francuska

Most umetnosti
Čuveni pariski most je nedavno bio velika vest, pošto se jedan deo urušio. Na njemu hiljade zaljubljenih parova svake godine stavlja katance sa svojim imenima kako bi zapečatile svoju ljubav. Ključ katanca bacaju u reku Senu - nije ekološki, ali je romantično...

Arizona

Grand kanjon

Grand kanjon je klanac veoma strmih litica koji je milionima godina dubila reka Kolorado i sastavni je deo jednog od najstarijih nacionalnih parkova u SAD. Ovo mesto je veoma zanimljivo za prosidbu, pogotovo među onima koji vole prirodu, a ne vole masu ljudi. Još ako nakon toga sledi večerica u šatoru... Hm...

Florida

Diznilend
Diznilend u Orlandu na Floridi prava je poslastica za čitavu porodicu, ali i za zaljubljene. Ovo je grad iz bajke te ne čudi da je jedno od najpopularnijih mesta za prosidbu na svetu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP