Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

SAVET ZA DOBAR ODMOR

Pravac Španija: Egzotična mesta koja će vas oboriti sa nogu

Autor: superodmor | 14.07.2015 - 10:54:00h | Komentara: 0

Zemlja koja ima najveći broj sunčanih sati u Evropi, treća je po posećenosti u svetu i nju poseti preko 50 miliona turista godišnje. Veličanstvena Španija će vas sigurno očarati već pri prvoj poseti, a mi vam predlažemo da otkrijete njene čari upravo ovog leta.

Majorka

Majorka | Foto: Superodmor

Zagarantovanu morsku idilu i dobar provod omogućiće vam najveće ostrvo u Španiji koje pripada delu arhipelaga balerskih ostrva.
Prelepa Majorka je savršena za vaš odmor iz snova, a njen glavni grad Palma de Majorka lociran je tik uz samu obalu.Temperature koje se ne spuštaju ispod 20 stepeni Celzijusa, peščane plaže i noćni provod su zagarantovani, a za one koji vole da zađu u istoriju grada postoji i istorijski kvart.
Poznati mali evropski ali i svetski katalonski grad Ljoret de Mar nalazi se na najužnijem delu obale poznatije kao Kosta Brava.
Ovo prelepo letovalište sa peščanim plažama i kristalno čistom vodom omogućiće vam nezaboravno leto. Terase, barovi i restorani su zaštitni znak Ljoreta, zajedno sa domaćinima koji su pravi majstori da vam boravak bude kvalitetan.

Španija

Ljoret de Mar| Foto: Superodmor

Biser Katalonije je turističko mesto Kalelja koje se nalazi samo 60 kilometara od Barselone. Kalelja nudi odličan izbor vodenih sportova i zabave na plažama, internacionalne restorane kao i bogati noćni život. Tako da ova destinacija nije primamljiva samo za ljude koji idu sa svojim porodicom, već i za veliki broj tinejdžera.
Kvalitet i odlična usluga odlika je ovog prelepog turističkog mesta pod nazivom Santa Susana koja se nalazi u regiji Costa Maresme Barcelona.
Santa Susanna ima dva kilometra dugu peščanu plažu koja se stapa sa susednim odmaralištem Malgrat de Mar. Neki meštani sa svojim brodićima rade kao taksi na vodi, tako da možete provesti vreme i na plažama obližnjih letovališta kao što su Tosa de Mar ili Ljoret de Mar.
Ukoliko ste ipak za neku drugu destinaciju, pogledajte najveću ponudu domaćih turističkih agencija na jednom mestu OVDE.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP