Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

PRE ODMORA PROČITAJTE OVO...

Saveti da zavedete muškarca na plaži...

Autor: 24sata.rs | 19.07.2014 - 20:01:00h | Komentara: 0

Ostavljanje porukica ispred njegovih vrata je slatko, ali suviše "girly", druženje sa njegovom sestrom ga neće zainteresovati, a otvoreno bacanje u zagrljaj vas može uvrstiti među "one night stand" devojke.

sunce sunčanje plaža

Pa, koji je onda odgovor na pitanje: "Kako ga osvojiti, a da ne zna šta ga je snašlo?"

Za to su vam potrebni plaža, dobar kupaći, smela poza i vragolast osmeh.

Pravi stav

Slobodno možete da se oprostite od gatara, vračara i vudu lutkica (ako ste ih ikada i koristile, a mi se nadamo se da niste) jer su, zamislite, antropolozi našli savršeno rešenje da privučete njegovu pažnju, a da on nijednog trenutka ne posumnja da je zapravo vaš plen. Ne, nije u pitanju neki tajni napitak izvučen iz egipatske riznice, već moć zavođenja jača od bilo kakvih sila - vaša guza! Da, ona može biti podjednako moćna kao sama Kupidonova strela.

Ali, pravilo broj jedan je da nikako ne smete da se potcenjujete i da nije poenta u tome da li imate ili nemate celulit, već u stavu. Merilin Monro je, priznaćete, bila pomalo „buci“, a znala je kako da okrene desnu stranu svoje pozadine, pa da se celom muškom svetu vilica spusti. Da li želite da ovladate ovom drevnom veštinom? Dobro došli…

Budite mačka…

Vreo pesak vam dodiruje stopala? Stanite uspravno, blago isturite zadnjicu, zanjišite kuk u jednu stranu (onu koju smatrate seksepilnijom), okrenite glavu, uhvatite se jednom rukom za kuk ili kosu i nasmešite se. Na ovaj način noge i guza dolaze do potpunog izražaja, dok je ovaj stav odvažan, bezobrazan i smeo, ali i zadirkujući zato što ste mu okrenuli leđa, ali ste ipak pristupačne. Muškarci obožavaju ovu kombinaciju koja govori: „Spremna sam za tebe… ukoliko možeš da me uhvatiš“. I probaće da vas uhvate, piše cosmopolitan.rs

Ne odustajte čak i ako se prospu po vrelom pesku jer ćete im, verujte, zaludeti pamet. Za ovu pozu vam nisu potrebni naporni treninzi i japanske veštine jer je duboko usađena u svakoj ženi, a stvorena je da u muškarcu budi onaj prvi, životinjski instinkt. Ovaj govor tela koristi se širom sveta i za koji vam prevodilac nije potreban na kojoj god plaži da se nalazite i kakav god stranac da vam je zapao za oko. Antropolozi su se usaglasili da smo u ovome slični životinjama (mačkama), s obzirom na to da one, pred parenje, zauzimaju sličan stav, sa posebnim osvrtom ka mačoru. Pa devojke, ovo leto je kao stvoreno da budete prave mačke.

…ili mačkica

Ukoliko ste stidljivica (mada, kada je ova poza u pitanju ne bi trebalo da se štedite) ili prosto želite samo da zadirkujete, postoji i suptilniji način privlačenja pažnje koji će, takođe, probuditi njegovu maštu i postaviti vas na hot listu njegovih vrelih letnjih želja. Potrebno je da samo malo izvijete leđa, izbacite guzu i zategnete mišiće na zadnjici. Uz to, obe ruke stavite na bokove i spontano se okrenite, kao da želite da ga vragolasto upitate: „I šta ćeš da uradiš sada?“.

Naravno, obavezno je da nosite visoke potpetice ili platforme jer ne postoji muškarac koji će postati imun na taj prizor. Lajt varijantu možete da koristite kada želite da dobijete nešto što tražite ili kada jednostavno želite da se poigravate. Ukoliko pogledate fotografije poznatih glumica sa crvenog tepiha, uočićete da one ovu „light“ varijantu koriste upravo kada žele da „vode ljubav“ sa objektivom. Govor tela je nekada moćnije oružje od grickanja uveta, a ako ne želite da baš svi muškarci popadaju oko vas kao šahovske figure, izaberite samo svog kralja i… zavladajte!

Izaberite kupaći

Ono što seksi pozu dodatno čini izazovnom jeste i pravi izbor kupaćeg kostima. Ukoliko niste sigurne kakav bi vam model pristajao, možda bi bilo dobro da se ugledate na poznate ličnosti. One imaju modne gurue, a na vama je samo da procenite koja VIP ličnost ima građu sličnu vama.

Kod izbora kupaćeg kostima najvažnije je izabrati pravilan oblik i veličinu korpe, kao i dovoljno komotni donji deo da se ne bi usecao i pravio nepravilnosti. Deseni su uvek u modi, a potrebno je izabrati onaj koji prati liniju tela. Ako odaberete model koji je krojen za vas, nedostaci se neće videti. Uostalom, kada napravite potrebnu pozu, on neće biti sposoban da primeti ni kupaći kostim.

Atletska građa

Obavezno: Nosite kupaće kostime sa prugicama i tračicom oko vrata kako biste izgledale oblije. Donji delovi koji su nisko sečeni istaći će vaše mišiće.

Nikako: Ne nosite kupaće kostime sa cvetnim desenima i tufnicama zato što ćete izgledati kao devojčica, a to nije seksi.

Sočna građa

Obavezno: Bikini je savršeno rešenje. Ukoliko se osećate neprijatno zbog donjeg dela bikinija, slobodno ga zamenite boksericama. Nesavršenstva se mogu sakriti i maramom.

Nikako: Izbegavajte horizontalne šare koje će vas vizuelno udebljati.

Zategnuta građa

Obavezno: Nosite kupaće kostime sa sočnim i upadljivim natpisima. Usudite se da obučete tange, ili barem gaćice na vezivanje.

Nikako: Nemojte da nosite top bikini zato što će „zgnječiti“ vaše bujno poprsje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP