Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

KEMER, BELEK, ANTALIJA

Sladak život i 1001 noć!

Autor: Jelena Pantović | 20.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ako se uzme u obzir odnos cene i onog što za svoj novac možete da dobijete, nema boljeg izbora za letovanje od Turske. Mi vam preporučujemo Antalijsku regiju, jer je sami Turci smatraju jednom od najlepših u svom bogatom turističkom raju.

Antalijsku regiju Turci smatraju  jednom od  najlepših u svom  bogatom turističkom raju

Antalijsku regiju Turci smatraju jednom od najlepših u svom bogatom turističkom raju | Foto: Shutterstock

Osim toga, Antalija ima aerodrom sa kojeg brzo stižete do Kemera ili Belaka, Egejsko more je toplo, plaže su peščane i čiste, a moći ćete da posetite niz kulturno-istorijskih lokaliteta ako volite da na odmoru nešto vidite i naučite nešto novo...

Antalija: Zlatni susret istoka i zapada

Na samo 15 kilometara od aerodroma u Antaliji, smešten je najglamurozniji hotel u celoj Turskoj. Može vam se činiti da ako letujete u “Mardan palasu” zapravo desetak dana živite u Versaju, jer je ovaj hotel koji je jedan od najskupljih u Evropi, napravljen od zlata. Bukvalno! Ne, zlatni delovi nisu samo pozlata! Nije se štedelo na hotelu koji arhitektonski pokušava da dočara Istanbul, susret Evrope i Azije, koje spajaju mostovi rađeni po uzoru na one koje je pre mnogo vekova konstruisao Leonardo da Vinči. “Mardan” ima najveći hotelski bazen u Evropi, pa plivajući možete doći do predivne plaže posute posebnim peskom koji je uvek hladan! Usput ćete proći pored ogromnog akvarijuma i “zaplivati sa ajkulama”, u međuvremenu naručujući piće na nekom od barova koji se nalaze u samom bazenu! Naravno, ne morate da plivate, možete se do plaže voziti romantičnom venecijanskom galijom... I najvažnije, hotel je od ove godine ultra ol inkluziv! Nema kraja priči o luksuzu, ali jedno je sigurno – ovde ćete imati kraljevski tretman. Tačnije – sultanski!

Belek: Oaza luksuza i ekstravagancije

Peščane plaže, raskošni hoteli okruženi senovitim šumama, bujna mediteranska vegetacija i nepregledni golf tereni, istorijski lokaliteti... Priča o Beleku, međutim, nije priča o istoriji, kulturi ili tradiciji. To je priča o prefinjenim oazama luksuza i ekstravagancije. Mi vam predstavljamo hotel koji je otvoren u aprilu ove godine, zove se “Titanic delux” i deo je čuvenog lanca “Titanic Hotels”. Hotel nudi sav luksuz na koji su navikli oni koji letuju u drugim “Titanicima”, ali je ono što ga čini posebnim, plaža do koje se stiže rekom! Brodići plove pored golf terana i bujne vegetacije, da bi desetak minuta kasnije, izbili na otvoreno more i luksuznu plažu. Naravno, oni koji više vole bazen neće ostati uskraćeni jer mogu da biraju! I ono najslađe za kraj. Hotel ima divan mali akvapark koji će oduševiti adrenalinske ovisnike! Iskoristite priliku da posetite ovaj hotel dok su na snazi veoma niske, promotivne cene. Sledeće godine će već biti mnogo skuplje!

Kemer: Pitomo more u senci Taurusa

Kemer je donedavno bio tiho ribarsko selo, da bi zahvaljujući kristalnom moru i strašnom Taurusu prerastao u omiljeno mondensko letovalište. Obalu dugu 52 kilometra čuva borova šuma u zaleđu, a plaže ponosno nose plave zastavice. Preko agencije „Big blu“ možete naći povoljne aranžmane, a mi vam preporučujemo hotel „Amara Dolče Vita“ jer vas tamo čeka sladak život! Luksuz i raskoš na svakom ćošku: sobe su ogromne i opremljene svim sitnicama koje odmor treba da učine posebnim. More je toplo i čisto, ali do plaže čak i ne morate da idete, naravno, ukoliko više volite bazene. Ima ih mnogo, ali kuriozitet je bazen sa morskom vodom koji se greje, pa je iz njega teško izaći satima! I da ne zaboravimo, sve je ultra ol inkluziv, znači možete da jedete i pijete dok vam se ne smuči!
Još jedan razlog za letovanje u Kemeru, svakako je hotel “Gural”, idealno mesto za porodice. Tamo ćete naći akvapark, najveći u regionu, u kojem ćete se ludo zabaviti i ako nemate manje od 18 godina! Sve je prilagođeno porodicama: od peskovite plaže do noćnog provoda, jer se gotovo svake večeri ogranizuju sadržaji koji će vam odmor učiniti više nego zabavnim! Luna park, vašar, predstave, filmovi, mađioničari... Nema brige ni za odrasle. Tu su žive svirke, gala večere i sve ono što podrazumeva da se sjajno provedete i danju i noću!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP