Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Putovanja

AGENCIJA „1A TRAVEL” VAS VODI DO ZVEZDE MEDITERANA

U Antaliji se kupala slavna Kleopatra!

Autor: E. A. | 29.05.2015 - 09:00:00h | Komentara: 0

Antalija je godinama jedan od najposećenijih turskih gradova. To je mesto gde i Turci letuju, pa je često nazivaju prestonicom turskog turizma. Ono što ovo mesto čini tako veličanstvenim je grad skriven među sjajnim plažama, luksuzni hoteli koji vam nude sve što poželite, ali i istorijske znamenitosti, koje će zadovoljiti želju za učenjem nečeg novog.

Divne plaže  i Hadrijanova kapija

Divne plaže i Hadrijanova kapija

Nema dileme da Antalija na svaki način opravdana svoje ime - u prevodu, ona je sjajna zvezda Sredozemnog mora. Kaleiči, rustični stari grad u kojem su istorijske turske i grčke kuće pod zaštitom, najpopularniji je deo Antalije. Stare kuće odvojene uskom kaldrmom pretvorene su u hotele i turističke prodavnice. Još se mogu videti tragovi vizantijske, romanske i seldžučke arhitekture i kulture. Iako ima mnogo prirodnih lepota, Antalija je najpoznatija po svojim zlatnim plažama. Kleopatra se nalazi na zapadu grada i dugačka je dva kilometra. Ova plaža poznata je po mitu da se Kleopatra rado kupala baš na tom mestu. Tu je i čarobna plaža Lara...


Ukoliko odlučite da baš ovde letujete, nećete pogrešiti, a mi vam savetujemo da preko pouzdane agencije “1A Travel”, koju godinama uspešno vodi gospodin Mehmet Gunduz, rezervišete mesto u fantastičnom hotelu IC GREEN. Udaljen je tek petnaestak kilometara od aerodroma, okružen je borovima i palmama, dizajniran po uzoru na estetiku Balija, a zamišljen tako da zadovolji sve potrebe mladih i starih, i to u sistemu ultra ol inkluziv! Čista uživancija!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP