Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

FENG ŠUI NA RADNOM STOLU

Crveno cveće za bogatstvo!

Autor: Ekipa Alo! | 08.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Za ciljeve koje ste odredili u karijeri u pomoć pozovite znanje feng šuija. Ako je vaš cilj povišica, pažnju posvetite gornjem levom uglu stola.

Za zdravu  karijeru  držite sredinu  stola čistom  i urednom

Za zdravu karijeru držite sredinu stola čistom i urednom | Foto: Shutterstock

To je područje novca. Njega ukrasite vazom punom crvenog ili ljubičastog cveća jer su te boje simbol bogatstva u kineskoj kulturi. To je ujedno i savršeno mesto za držanje fotografija koje prikazuju šta ćete raditi ili šta ćete kupiti kad dobijete povišicu.


Na zid u koji gledate dok radite stavite nešto što vas inspiriše, poput citata ili slike. Tako ćete povećati kreativnost. Cveće jarkih boja takođe će vas učiniti kreativnijima, a uz to će stimulisati mentalnu aktivnost. Za bolje odnose s kolegama u gornji desni ugao stola stavite nešto žuto. Ako želite da povećate kreativnost, razmišljajte na drugačiji način. Za radni sto odaberite okrugli sto ili bar onaj sa zaobljenim ivicama. Donji levi ugao stola povezan je sa znanjem. To je idealno mesto za držanje knjiga poput rečnika ili stručne literature kojom se često koristite dok radite. Osim što će vam biti pri ruci, koncentracija će vam biti izoštrena.

Središte stola područje je zdravlja. Ako želite zdravu karijeru, u kojoj ćete napredovati isključivo zbog vlastitih zasluga, to područje treba da bude čisto. Možete ga ukrasiti nečim jarkožutim, kao što je podloga za miš. Ako na stolu držite crvenu ili ljubičastu kasicu u kojoj skupljate sitniš, privlačićete novac. Energiju potrebnu za dobijanje povišice uravnotežiće i stona svetiljka koju postavite na gornji levi ugao radnog stola.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP