Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

PROVALITE GA PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO

Kakav na jelu, takav na delu!

Autor: Ekipa Alo! | 26.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Naša odeća, maniri, stil, apetit i govor tela precizni su znakovi kakvo je naše seksualno biće i prilično tačni indikatori kako ćemo se ponašati u krevetu. Evo kako u samo šest sekundi može proceniti nečiji seksualni stil. Sve što treba da uradite jeste da posmatrate…

Govori li monotono  i bez mimike, onda  je prilično dosadan  u svakom smislu

Govori li monotono i bez mimike, onda je prilično dosadan u svakom smislu

1. Kako jede
Bolje je da se kladite na jačeg muškarca koji jede s uživanjem, nego vitkog frajera s pločicama koji živi na zelenoj salati. Dobar apetit obično prati strastveni libido. Posmatrajte ga kako jede i prepoznaćete kako će grickati vaše uho, vrat i druge delove tela. Ako nije spreman da isproba nove i egzotične ukuse, mala je verovatnoća da će vas iza zatvorenih vrata zadiviti umećem iz Kamasutre.


2. Kako govori
Govori li monotono i bez mimike, onda je prilično dosadan u svakom smislu. Osoba koja gestikulira puna je života i strasti.

3. Kakav je u društvu
Generalno pravilo glasi: što je neka osoba otvorenija i ima razvijenije društvene veštine, bolje će komunicirati u krevetu.

4. Kako sedi
Gde će sesti dok ste na piću ili na večeri, još je jedan signal. Ako je odabrao poziciju nasuprot vas i zida umesto da zauzme mesto s kojeg može da posmatra druge, vi ste naišli na dobru priliku. Što je više fokusiran na vas, to će vam više biti posvećen i u trenucima kad ste sami.

5. Kako dodiruje druge
Je li velikodušan sa znacima pažnje? Ljudi koji se ukoče kad se neko drugi usudi da uđe u njihov lični prostor nisu otvoreni ni u intimnim trenucima. Fizička distanca često se prevodi na emocionalnu i seksualnu distancu.

6. Kako drži vašu ruku
Kako ljudi, posebno muškarci, drže vašu ruku, važan je indikator ne samo njihove veštine u krevetu nego i kako će se prema vama ponašati nakon toga. Isprepletani prsti znače da je jako erotičan. Standardno držanje dlana o dlan sugeriše prihvatanje, ali je malo verovatno da će vas iznenaditi u seksu.

7. Kako se ljubi
Ako se topite pod njegovim jezikom i usnama, takav će biti i seks. Ako se loše ljubi, ne idite s njim u krevet! Muškarci koji drže vašu glavu u rukama su romantične duše i obično vrlo intenzivni, strastveni ljubavnici koji žele da im se potpuno posvetite.

A kako vozi?


Kakav je vaš muškarac u automobilu, pokazaće vam kakav je u krevetu! Ali, nemojte ovo shvatiti pogrešno. Muškarac koji vozi skup sportski automobil može biti više zainteresovan da izgleda dobro nego da se vi provedete dobro. Seksualni eksperti navode da je ono što kažu za brze automobile i veličinu penisa tačno. Poenta ne leži u tome šta vozi, već kako vozi. Muškarac koji sigurno, odlučno i brzo vozi sigurno će vam pružiti ludu vožnju i u krevetu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP