Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

PROLEĆNI TRENDOVI VENČANICA

Ljubav od tila i čipke

Autor: Ekipa Alo! | 27.04.2013 - 10:30:00h | Komentara: 0

Predivne venčanice osvojile su njujorški „Brajd fešn vik”, a mi vam nudimo nekoliko modela kao inspiraciju. Vera Vang je nakon crvenih venčanica predstavila crno-bele, Rim Akra je dizajnirala kišobran-veo, a Marčesa je ostala verna prepoznatljivom romantičnom izdanju.

Glamur, čipka i metri tila bili su potrebni za idealnu venčanicu Rim Akre. Prevladavaju veliki nabori i nezaobilazni peplum, a romantičnom izgledu doprinosi i neobičan kišobran-veo. One hrabrije inspiraciju za veliki dan mogu naći u njenim kratkim venčanicama, a ako želite da postignete glamurozan izgled, izaberite šlep od guste čipke.
 

Vera Vang je nakon prošlogodišnjih crvenih venčanica na pistu donela crno-beli svet. Crni korset i bela krinolina su savršen spoj, a odličan dodatak su i duge kožne rukavice. Dizajnerka predlaže V izrez i suptilni peplum, a rokenrol izgled daju crni detalji. Klasičan sirena kroj vrlo je popularan i često ga viđamo pred oltarom. Prati liniju tela i stvara iluziju ženskih oblina.

Marčesa za sezonu proleće/leto predlaže povratak u pedesete, a na sceni su romantične princeze. Dominiraju venčanice koje prate liniju tela, čipka i raskošni nabori. Elegantno izdanje idealno je za prave romantičarke, a jednostavnu belu haljinu čipka pretvara u savršenu venčanicu. Dovoljan je jedan cvet od tila umesto ogrlice i ceremonija može da počne...

Za vaš glamurozan izgled  izaberite  šlep od  guste  čipke

Za vaš glamurozan izgled izaberite šlep od guste čipke

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP