Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

AKO JEDNOM BUDETE BEZOBRAZNO BOGATI

Sladoled za 25.000 dolara!

Autor: Ekipa Alo! | 18.04.2013 - 07:18:00h | Komentara: 0

Ukoliko se nađete u situaciji da iz nekog razloga morate na brzinu da potrošite hrpu novaca, evo nekoliko dobrih saveta o tome gde možete da jedete paprenu hranu! Ne, ne ljutu, nego papreno skupu!

U Njujorku možete pojesti  burger za 295 i čokoladni  desert za 25.000 dolara

U Njujorku možete pojesti burger za 295 i čokoladni desert za 25.000 dolara

Najskuplji hamburger na svetu možete pojesti u Njujorku u restoranu “Serendipity 3”. Košta čak 295 dolara! Zašto? “Le Burger Extravagant” iliti ekstravagantni burger napravljen je od japanske govedine umočene u maslac od belih tartufa. Sadrži i sir “montgomeri čedar” i prženo prepeličje jaje. Servira se sa maslacem od belih tartufa i kavijarom. Ako ovo navedeno dovoljno ne opravdava cenu, uz burger dobijate i zlatnu čačkalicu optočenu dijamantima!

Najskuplji burger

Najskuplji burger


Ovaj restoran nudi i najskuplji desert. Specijalni vrući čokoladni sladoled košta 25.000 dolara, a sadrži mešavinu 28 vrsta kakaoa uključujući 14 najskupljih na svetu. Ukrašen je jestivim zlatnim detaljima i serviran u zlatnom peharu. Ako to nije dovoljno - uz sladoled dobijate i zlatnu narukvicu (18 karata) s jednokaratnim dijamantom! Naravno, ova čokoladna perverzija jede se zlatnom kašičicom!

Najskuplja pica nudi se na Malti u “Margo’s Pizzeria”. Košta 2.400 dolara. Mora se naručiti nedelju dana unapred, a sadrži, između ostalog, 100 grama belih tartufa. Zanimljivo je i to da picerija od svake ove prodate pice novac donira u humanitarne svrhe.

Najskuplja fritata

Najskuplja fritata


Najskuplja supa nudi se u londonskom restoranu “Kai Mayfair”. Zove se “Buda skače preko zida” i košta 190 dolara. Mora se naručiti pet dana ranije, a njeni sastojci su: meso morskog psa, školjke Petrovo uvo, pečurke Japanski cvet, morski krastavac, piletina, šunka, svinjetina i žen-šen.

Najdragoceniji hot dog košta 145,49 dolara, a ima ga u Sakramentu, a fritata od 1.000 dolara može se pojesti u Njujorku u restoranu “Norma’s.”

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP