Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs

ISPRAVITE GREŠKE U KORACIMA

Ženske zablude o seksu

Autor: Ekipa Alo! | 28.05.2013 - 08:55:00h | Komentara: 0

Mnoge žene pretpostavljaju da je seks gotov kad je za muškarca gotov, a pretpostavljaju i da muškarci ne vežu emocije uz seks. Ali, da li je to zaista tako? Poznati seksolog Trejsi Koks kaže da takva razmišljanja zapravo sprečavaju žene da budu vrhunske ljubavnice, a nabrojala je i pet najčešćih greški koje žene čine u krevetu.

Ako želite da seks izgleda drugačije, lepo mu to recite ili, još bolje, pokažite

Ako želite da seks izgleda drugačije, lepo mu to recite ili, još bolje, pokažite | Foto: Shutterstock

Muškarci uvek žele seks. Ako imate 17 godina, onda vam se ovakvo razmišljanje može donekle i oprostiti. U protivnom, u velikoj ste zabludi. I muškarci, baš kao i žene, osećaju brojne pritiske savremenog društva, što znači da se tokom dana fokusiraju i na neke druge stvari u životu. Dakle, napominje Trejsi, muškarci nisu vibratori koje možete uzeti kad vam se prohte.


Seks je gotov kada je muškarac gotov. Verovali ili ne, mnoge žene veruju u ovo. Istina je da ima i puno muškaraca koji tako misle, ali ne oni koji su vrhunski ljubavnici. Za vaše zadovoljstvo mogu poslužiti i drugi delovi njegovog tela, a ne samo penis. Dakle, ako pored sebe imate muškarca koji smatra da je sve gotovo kad je on gotov, prevaspitajte ga.

Muškarci ne mešaju seks i emocije. Muškarci vrlo često žele seks kako bi se osećali željeno. Kako objašnjava Trejsi, to je način da se on oseća prihvaćenim fizički i emotivno. Ako on želi da vam izjavi ljubav, verovatno će predložiti seks. Ako ga na poslu ne cene dovoljno, on će vam predložiti seks... Upravo to je i razlog zašto muškarci teško prihvataju kada žena odbije seks. U njihovoj glavi to zvuči kao: “Ne sviđaš mi se i ne želim te!”

Muškarci znaju šta treba da rade. Pa, i ne nužno. Seks sa svakom ženom je različit. Šta jedna voli, druga ne voli. Upravo zato, ističe poznati seksolog, važno je da žene muškarcima daju svojevrsne instrukcije. On ne može da čita vaše misli i, ako želite da seks izgleda drugačije, lepo mu to recite, a možete i da mu pokažete - on neće imati ništa protiv.

Želi promene? Sigurno me vara. Ovakvo verovanje je samo znak da vam nedostaje samopouzdanja. Ako biste svaki dan jeli istu hranu, dosadila bi vam. Tako je i u seksu. Ako on želi da uvede neke novosti, to je znak da želi vas i da nije otišao nekoj drugoj ženi. Poslušajte šta ima da kaže, možda se i vama to dopadne.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP