Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ŠTA SEKIRA MUŠKARCE

„Alatka“ i novčanik

Autor: E. A. | 29.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Strah od odbijanja, veličina “alata” i veštine u krevetu su ono što najviše muči muškarca. Nesigurnost im izaziva i gubitak kose, loša figura i manjak novca…

Merilo muškosti za jači pol su veličina penisa, konto u banci i veštine u krevetu

Merilo muškosti za jači pol su veličina penisa, konto u banci i veštine u krevetu | Foto: Shutterstock

Ljubavne veštine
Da li sam li prerano svršio, da li je postigla orgazam ili je samo glumila? - ovo su samo neka od pitanja s kojima se muškarci muče. Oni se boje da neće biti dovoljno dobri ili bolji od partnerkinog bivšeg ljubavnika, a najviše ih brine kakvu će ocenu dobiti. Žene vole da priče iz spavaće sobe dele s prijateljicama pa bi loš rezultat mogao da im umanji šanse kod drugih devojaka, ali i poljulja samopouzdanje.


Izgled
Iako na prvi pogled deluju čvrsto, muškarce baš kao i žene muče brojne nesigurnosti, a među prvima je i izgled. Najviše ih brinu ćelavost, nerazvijeni mišići i pivski stomak. Oni se boje da će čim izgube kosu ili dobiju koji kilogram viška ženama biti manje poželjni, a zbog toga pati i njihovo sampouzdanje.

Novac
Generacijama se muškarci poistovećuju s ulogom hranitelja porodice, a sposobnost da brinu o svojim najmilijima bila im je merilo muškosti. Stoga ne čudi što pripadnici jačeg pola imaju noćne more zbog finansija. Manja zarada od njihove bolje polovine svakako je udarac za ego i zbog toga se često osećaju manje vrednim.

Veličina
Veličina njihovog alata najčešće simboliše veličinu njihove muškosti. Premali penis često je izvor frustracija i nesigurnosti i povezuje se sa strahom od odbijanja. Muškarci se boje da neće moći da zadovolje svoju bolju polovinu, pa čak i da će ih ona ismevati.

Odbijanje
Strah od odbijanja nije rezervisan samo za žene, i muškarci se boje da će bolja polovina odbiti njihovo udvaranje. Ljudi s puno samopouzdanja u tome najčešće vide životnu lekciju, ali oni s manjkom to mogu shvatiti kao poruku da nisu dovoljno dobri. Taj strah može ponekad biti toliko iracionalan da nas koči u daljem životu. Jednostavno ništa ni ne pokušavamo samo da ne bi došli u situaciju da nam neko kaže “ne”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP