Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

TRENDOVI ZA JESEN

Bluza, mašna, tašna!

Autor: Ekipa Alo! | 14.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prošetali smo kroz nekoliko popularnih tržnih centara u potrazi za krpicama koje morate nabaviti za tekuću sezonu. Na prvom mestu su nazaobilazne bluze, a za njima slede pantalone. Evo šta treba birati…

Široke  pantalone  idealne su  za svečane  prilike

Široke pantalone idealne su za svečane prilike

Košulje od A do Ž
Bluze ove jeseni postaju totalni hit. Prljavo ružičaste, duboko zelene, tirkizne, boje cigle, sa ili bez sitnih uzoraka, prosto vrve po svim prodavnicama. Kopčaju se visoko uz vrat, ponekad se oko vrata vežu mašnom, a dugmići ili parent zatvarači su im, za moderan izgled, često i na leđima.
Prozirne su, lagane, padaju negde do pola bokova, a rukavi su im stegnuti na zglobovima. Oko vrata ili na ramenima često imaju našivene svetlucave kamenčiće, što je delić trenda koji se proteže iz proteklih sezona.
Mnoge od današnjih bluzica imaju ušivene jastučiće na ramenima, pa se, osim za pedesetima, nazire i malo nostalgije za osamdesetima.


Kako ih nositi
Nosite ih uza sve što vam srce poželi - pantalone, farmerke, uvučene u suknje A-kroja. Kad zahladi dobro će vas služiti ispod sakoa, što će reći da je ovo komad koji se može nositi u svakoj prilici..

Pantalone
Već nekoliko sezona, kad su pantalone u pitanju, čini se da je sve dopušteno - od trapezastih (gore šire, dole uže), preko širokih i ravnih, do najužih zamislivih.

Kožne pantalone nećete moći da izbegnete, a još manje pantalone s kožnim umecima, sa strane, na kolenima, džepovima... Budući da deluju vrlo seksi, opustite se i priuštite sebi jedan par…

Ako tažite klasiku, kupujte dobro krojene pantalone, a osim crne i bež, boja kamilje dlake biće pun pogodak.

Skini modeli i dalje su u jarkim bojama, ali i sa cvetnim printevima. Neki su dobili uzorak leoparda, a maskirni je i dalje veliki hit, naročito ako im je dodat džepić sa strane. Ravne i široke pantalone dobro je imati za svečanije prilike. Neka sežu do poda, čak i onda kad uz njih nosite štikle.
Naravno, čitav stajling treba dopuniti odgovarajućim modnim detaljima, cipelama ili čizmama, naočarima, rukavicama i tašnom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP