Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

FENG ŠUI ZA VAŠ RADNI STO

Crveno cveće donosi uspeh!

Autor: | 02.11.2013 - 08:38:00h | Komentara: 0

Uspeha nikad dosta, pa tako nije naodmet probati sve što bi moglo da mu doprinese. Feng šui je jedan do načina da obezbedite napredak u karijeri. Na zid u koji gledate dok radite stavite nešto što vas inspiriše poput citata ili slike. Tako ćete povećati kreativnost. Cveće jarkih boja takođe će vas učiniti kreativnijim, a uz to će stimulisati mentalnu aktivnost.

Središte stola područje je zdravlja. Ako želite zdravu karijeru, to područje mora biti čisto

Središte stola područje je zdravlja. Ako želite zdravu karijeru, to područje mora biti čisto | Foto: Shutterstock

Ako je vaš cilj povišica, pažnju posvetite gornjem levom uglu stola. To je područje novca. Njega ukrasite vazom punom crvenog ili ljubičastog cveća jer su te boje simbol bogatstva u kineskoj kulturi. To je ujedno i savršeno mesto za držanje fotografija koje prikazuju šta ćete raditi ili šta ćete kupiti kad dobijete povišicu. Ako vam je cilj da nadređeni priznaju vaše zasluge, deo stola ispred vas ukrasite nečim crvenim. To može biti stona svetiljka ili manji ukras. Za bolje odnose s kolegama u gornji desni ugao stola stavite nešto žuto i budite sigurni da je u paru.


Nalet kreativnosti
Ako želite da povećate kreativnost, razmišljajte originalno. Za radni sto odaberite okrugli sto ili bar sto sa zaobljenim ivicama. Na sredinu zadnje ivice stola stavite ukras od kristala, koji podstiče intuiciju. Donji levi ugao stola povezan je sa znanjem. To je idealno mesto za držanje knjiga poput rečnika ili stručne literature kojom se često koristite dok radite. Osim što će vam biti pri ruci, koncentracija će vam biti izoštrena.

Jarkožuta za zdravu karijeru
Središte stola područje je zdravlja. Ako želite zdravu karijeru, u kojoj ćete napredovati isključivo zbog vlastitih zasluga, to područje mora biti čisto. Možete ga ukrasiti nečim jarkožutim, kao što je podloga za miš. Ako na stolu držite crvenu ili ljubičastu kasicu u kojoj skupljate sitniš, privlačićete novac. Energiju potrebnu za dobijanje povišice uravnotežiće i stona svetiljka koju postavite na gornji levi ugao radnog stola ili područje novca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP