Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SAZNAJTE

Da li je vaš horoskopski znak sklon porocima?

Autor: Trojka.rs | 04.01.2015 - 18:46:00h | Komentara: 0

Kojim porocima su skloni pripadnici određenog horoskopskog znaka. Bikovi uživaju u telefonskim ili sajber seksi pričama, blizanci su skloni neracionalnom trošenje novca...

Alkohol u prahu | Foto: Profimedia

Ilustracija | Foto: Profimedia

Ovan: Kao vatreni znak, Ovan voli sve što se događa brzo pa radije bira kratka pića poput viskija, rakije a kada je u prilici da poseti neki vinski podrum odaje se čarima crvenog vina. Prilično tvrdoglavi i veoma sebični pripadnici ovog znaka rade upravo ono što im se brani jer misle da će na taj način osvojiti slobodu. Cigarete su sastavni deo večernjeg izlaska pa se Ovan retko odriče tog zadovoljstva.
Bik: Prva asocijacija kada ugledate debelog kuvara koji obožava da jede je da je rođen u znaku Bika. Ovo su osobe čulnih zadovoljstava pa im je hrana i piće na prvom mestu. Za bikove je ljubav neophodna pa ih sve što je vezano za nju tera na poroke. Telefonski ili sajber seks kao i seksi priče su poroci koje Bikovi praktikuju ali samo uz pravog partnera.
Blizanci: Blizanci su skloni bežanju od stvarnosti pa ih privlače pornografski snimci ukoliko im je seksualnost jako izražena. U drugom slučaju mogu biti privučeni nekim virtuelnim paralelnim svetom u kome će živeti potpuno nov život. Blizanci su skloni obožavanju određenih materijalnih stvari pa nije retkost da potroše ogromne svote novca na neku „glupost“.
Rak: Nikotin je sastavni deo vezduha neophodnog za normalno funkcionisanje čovečanstva po mišljenju pripadnika znaka Raka. Ove osobe jednostavno „jedu“ cigarete. Rak bi prestao da puši ali bi to uticalo njegov fizički izgled. Rakovi imaju strast ka kupovini pa im programe poput „Top-Šop-a“ treba zabraniti.
Lav: Lav veruje da je na ovom svetu sve dozvoljeno pa su aklohol, cigarete, droga, seks sastavni deo života. Veruju u svoju neuništivost pa im nedostaje discipline kada konzumiraju nezdravu hranu. Vatrene znakove uzbuđuje sve što se dešava brzo pa Lav voli kockanje i iznenadne dobitke.
Devica: Device su u prirodi perfekcionisti i njihove sklonosti su da telo dovedu do savršenstva. Mnogi od predstavnika ovog znaka su toliko opsednuti svojim izgledom da kozumiraju ogromne količine vitamina. Device su sklone bežanju od stvarnosti u idealno savršen svet pa se odaju opojnim drogama i tabletama
Vaga: Vage imaju neverovatnu potrebu za trošenjem novca pa ukoliko im je kreditna kartica pri ruci neće odoleti novim stvarčicama. Vole nikotin i cigarete su za njih statusni sibol. Često ostaju privržene skupocenim cigaretama iako njihov budžet to ne trpi. Vage privlači seks pa kao vazdušni znak vole da gledaju tj. voajerišu.
Škorpija: Škorpije su nesumnjivo najstrastveniji znak horoskopa kada je seks u pitanju. Mogu biti toliko opsednute određenom osobom da su spremne da ogromne količine novca potroše za pravljenje atmosfere za predigru. Zbog svoje usmerenosti ka „cilju“ sklone su varanju i mnogobrojnim aferama.
Cigarete, alkohol i razni opijati su samo sredstvo za opuštenu atmosferu.
Strelac: Još jedan vatreni znak u nizu koji zbog svoje izuzetne hrabrosti upada u raznorazne poroke. Strelac voli putovanja pa je spreman da troši gomilu novca na te užitke. Ukoliko mu finansijska situacija to ne dozvoljava, iz stvarnosti beži uz pomoć filmova. Sklon je lažima i simuliranju bolesti kako bi izbegao obaveze. Ovaj znak voli cigarete i česta je pojava Strelaca koji puše čitavog života.
Jarac: Jarac je opsednut potrebom da u svemu bude prvi i najbolji pa se njegova opsesija pretvara u veliki porok. Ukoliko je opsesija sređivanje kuće ili dvorišta, temeljan, gotovo naučni pristup naizlgled običnim problemima odvešće ih u ekstreme a samim tim ih naterati da za neka idejna rešenja potroše gomilu novca. Opterećeni svojim izgledom mogu patiti od anoreksije želeći da ostanu vitki i lepi.
Vodolija: Vodolije poseduju revolucionarni um koji nikada ne miruje. One vole sve da testiraju na sebi pa su često veliki avanturisti kada su u pitanju supstance koje inspirativno utiču na rad njihovog mozga. Privlači ih okultno pa im porok mogu biti čudni verski rituali za koje smatraju da im pružaju duhovni razvoj.
Ribe: Ribama vlada Neptun, a samim tim su njihovi poroci sve ono što ima veze sa alkoholom, drogama, i suptancama koje utiču na mozak. Mnoge Ribe mogu biti zavisnici mozgalica, misaonih igara, triler filmova, slagalica, ukrštenica... Okrenute svom unutrašnjem razvoju posegnuće za inspiracijom u bilo kom obliku. Cigarete po mišljenju Riba ne spadaju u poroke.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP