Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

KAKO SMRŠATI POSLE POROĐAJA

Dijete slavnih mama

Autor: Ekipa Alo! | 13.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Silno čeznete da izgledate kao pre trudnoće, ali ne znate šta da uradite i odakle da počnete? Trikovi sedam slavnih mama pomoći će vam da ostvarite svoj naum...

Emili Blant

Emili Blant


Šetnja sa psom

Samo 10 nedelja nakon porođaja Emili Blant vratila je svoju pretporođajnu težinu. Britanska glumica za dobru liniju može da zahvali redovnom vežbanju tokom trudnoće i dugim šetnjama s psom nakon rođenja kćeri Hejzel.

Kejt Midlton

Kejt Midlton

Bazen

Vojvotkinja je tokom cele trudnoće bila pod lupom javnosti, a naročito posle porođaja. Višak od 13 kilograma uspela je da skine za svega pet nedelja. Dobru liniju duguje brizi za telo i tokom trudnoće. Vojvotkinja se bavila plivanjem i vežbala je pilates, a nakon porođaja redovno je išla u teretanu i trčala. I pre trudnoće držala se ishrane s niskim udelom ugljenih hidrata, što joj je omogućilo da lakše smrša.

Natali Portman

Natali Portman

Joga

Iako je bila veganka, Natali Portman u trudnoći je promenila navike, pa je jela jaja i mlečne proizvode. Tokom trudnoće redovno je išla na jogu i u teretanu, a liniju je vratila planinarenjem s mužem. Sama je priznala da se ne opterećuje gubitkom kilograma, a već nekoliko nedelja nakon porođaja pokazala je zavidnu liniju.

Kristen Bel

Kristen Bel

Pilates

Glumica je tokom trudnoće nakupila gotovo 20 kilograma, a već nakon 11 nedelja skinula je polovinu. S ostatkom je počela da se bori čim joj doktor to dozvolio - trčanjem na traci tri do četiri puta nedeljno, a u nedeljni režim treninga uključila je i pilates i vožnju statičnog bicikla.

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan

Atkins
Kim Kardašijan nakon rođenja kćeri Nort izgubila je više od 22 kilograma, zahvaljujući čučnjevima, svakog jutra po 100 komada. Takođe, pridržavala se Atkinsove dijete bez ugljenih hidrata. Međutim, Kim jednom nedeljno ima pravo na varanje. Taj dan može da uživa u svemu što voli, ali u umerenim količinama, što joj pomaže da ne poklekne.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP