Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SAVRŠENE BUTINE

Evo kako najlakše da oblikujete noge

Autor: Grazia.rs | 19.01.2015 - 16:54:00h | Komentara: 0

Kada je reč o našim masnim regijama, žene su veoma samosvesne.

Kako do savršenih butina?

Kako do savršenih butina? | Foto: Profimedia.rs

To znači da ćemo pokušati na razne načine da izbrišemo svaki trag višk na našim telima.
Postoji nekoliko efikasnih načina koji vam mogu pomoći da smanjite masne naslage na butinama u kraćem vremenskom periodu.
Svi mi želimo savršene butine, ali morate da radite na tome. Ne postoji jedna vežba ili dijeta koja specifično ima za cilj da otopi salo na butina, ali postoje promene u vašim rutinama koje će obezbediti da vaše noge izgledaju zategnut umesto mlitavo i pune celulita.
Kako onda da smanjite masne naslage na butinama?
1. Koristi od kardio vežbe: Možete da smanjite obim butina kardio vežbama koje utiču da se vaše telo kreće. Morate da sagorite kalorije, spalite ih brzo i u velikim količinama. Oko 60 minuta kardio vežbi, pet puta nedeljno će osigurati da budete potpuno fit. Samo, trudite se da radite sa nogama sve vreme.
2. Hodajte uzbrdo: Čak i ako hodate većinu vremena, idite uzbrdo. Dok hodate, vaše noge će biti u pokretu, mišići će se tonirati i zategnuti. Vi ćete sagoreti više kalorija na uzbrdici tako da sledeći put kada odlučite da idete u šetnju birajte brdovite krajeve po kojima ćete se penjati najmanje 30 minuta. Na ovaj način aktivirate sve, od butina do svoje zadnje lože i zadnjice.
3. Idite na jogu, pilates: Dok će kardio vežbe smanjiti vašu težinu, joga i pilates će izgraditi mišiće na vašim unutrašnjim i spoljašnjim butinama jer su mnoge vežbe fokusirane na donjem telu i snage u leđima. Na taj način ćete izgledati mršavije.
4. Proverite da li imate svoj doručak: Možda ćete želeti da postite veći deo dana ili se odlučite da jedete samo jedan obrok. Pa, ako je to slučaj, onda pojačajte svoj metabolizam od ranog jutra i samo zgrabite užinu kasnije u toku dana. Izbegavajte velike obroke.
Jedite proteine i složene ugljene hidrate, a zatim idite na jutarnji kardio. Bićete pumpa, vaše telo će dobro raditi i dan će vam početi glatko i lepo. Izgubićete masti i izgraditi mišiće, dok će vam ugljeni hidrati dati energiju da vas održi u toku dana. Takođe, nemojte da preskačete obroke tokom dana.
5. Pijte puno vode: Umesto gaziranih sokova birajte vodu. Ona apsolutno nema kalorija, vaše telo će butu hidrirano i očistićete organizam od otrova i toksina. Pored vode uzmite malo mleka zbog kalcijuma, ako želite rano ujutro doručak, tako da vaš metabolizam radi dobro. Tokom dana uzimajte dosta vode, a veče završite toplom šoljom čaja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP