Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

MODNA GROZNICA

Film na modnoj pisti!

Autor: Nataša Lazović | 14.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Modna groznica je uz filmsku tematiku zvanično počela preksinoć otvaranjem 25. Fashion Selection u „Belekspocentru“ revijom „Fashion&Movies powered by Samsung“.

Dara  Džokić i  Danica  Maksimović

Dara Džokić i Danica Maksimović

Magiju filma na modnoj pisti najpre su dočarali jedan od bardova našeg glumišta Goran Sultanović i mladi glumac Ivan Mihailović u modelima muškog brenda „Valter“, praćeni filmskim divama Danicom Maksimović i Darom Džokić u modelima modne kuće AMC.

Nezaobilazni modni selfi

Nezaobilazni modni selfi

Umesto manekenki, u modelima modne kuće „Alegra“ pistom su prošetale glumice Miljana Gavrilović i Jelena Rakočević. Poseban šarm reviji dali su glumci Marko Marković I Milan Antonijević, predstavljajući film „Hajde da budemo panduri“, praćeni kolegama Žarkom Stepanovim i Lazarom Dubovcem u modelima brenda „Sportina“.

Ivan  Mihailović i Goran  Sultanović

Ivan Mihailović i Goran Sultanović


Pre toga su vizuelno-scenskim performansom na modnoj pisti predstavljena četiri bioskopska aduta „Megakom filma“ „Egzodus“, „Hajde da budemo panduri“, „Kingsman“ i „Luda noć u muzeju – Tajna faraona“. Osim novih filmova, na reviji su predstavljene i kolekcije brendova „Valter“ i „Sportina“, i modnih kuća „Afrodita moda kolekšn“ i „Alegra“.

Tamara  Dragičević

Tamara Dragičević


Usledila je revija brenda „Ledžnd vorld vajd“ sa kolekcijom za jesen/zimu 2014/2015. godine, zatim, „Ledžend in siti“, protkanu tradicionalnim etno motivima. Modeli pružaju mogućnost kombinovanja i za dan i za veče. Osim džinsa, predstavljeni su i ženski oversajz kaputi, krupno pleteni slim džemperi, kao i muški plišani sakoi, jakne, karirane košulje i pantalone ravnog kroja. Zvezda „Ledžend revije“ bila je glumica Tamara Dragičević uz manekenku Tamaru Paunović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP