Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

NAJBOLJA MESTA ZA PRONALAŽENJE SINGL MUŠKARACA

Gde se kriju sve te neženje?

Autor: | 25.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Ako još uvek nemate pored sebe onog pravog, možda niste tražili na pravim mestima. Naime, postoje određene lokacije koje su odlične za pronalaženje singl muškaraca, a na koje nikad ne biste pomislili. U nastavku, vam otkrivamo top pet takvih mesta…

Šetnja

Šetnja | Foto: Shutterstock

Prodavnica
Ovde nije reč o lokalnim prodavnicama, već o velikim supermarketima. Što se toga tiče, mogućnosti su ogromne. Stoga ako sledeći put tokom šopinga ugledate nekog zanimljivog kandidata jednostavno došetajte do njega i pitajte ga da li možda zna gde se nalazi određeni proizvod. Ili ga zamolite da vam pomogne da stavite nešto teško u kolica, dohvati nešto s police i slično. To je odličan način da započnete komunikaciju. Najgore što može da se dogodi je da vas ignoriše, ali koga briga, ionako se ne poznajete. U svakom slučaju, vredi pokušati.


Koncerti
Muzička scena u Srbiji svake godine postaje sve bogatija. U prilog tome idu i brojni muzički festivali, od „Egzita“ do „Guče“, za svakog ponešto, u skladu s njegovim afinitetima. Koncerti su odlična mesta za upoznavanje novih ljudi. Najbolje je da na koncert dođete malo ranije i izvidite situaciju, odnosno da vidite koji su frajeri na koncert došli sami. Potom mu jednostavno priđite i započnite razgovor o muzici ili nečem drugom.

| Foto: Shutterstock

 
Teretana
Teretana je odlično mesto na kojem se skupljaju mnogi singl muškarci. Iako zvuči kao kliše, mnoge su ljubavne priče počele upravo u teretani. Ako ugledate nekog zanimljivog, za početak uspostavite kontakt očima i osmehom. Ili ga možete zamoliti da vam pomogne kod dizanja tegova. Ako je zainteresovan, uzvratiće vam zavođenjem, ako nije, pronađite nekog drugog.


Knjižara
Ako volite da čitate i tražite nekoga ko deli vaša interesovanja, onda krenite u svoju omiljenu knjižaru i dobro otvorite oči. Sigurno ćete naći barem jednu umetničku dušu koja bi mogla da zadovolji vaše kriterijume po pitanju izbora muškaraca. Ljubitelji likovne umetnosti srodnu dušu mogu da potraže na izložbama.

Park
Park je savršeno mesto za upoznavanje novih ljudi. Ako imate psa, povedite i njega jer bi mogao da vam bude od pomoći kod uspostavljanja komunikacije s potencijalnim kandidatima. U slučaju da ga nemate, toplo vam preporučujemo da udomite nekog. Em ćete učiniti dobro delo, em će vam se socijalni život popraviti. Na taj način možete započeti razgovor o svom ili njegovom psu, o udomljavanju i sličnim stvarima. Nikad ne znate gde bi jedan takav običan razgovor mogao da vas odvede.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP