Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ŠTA DA NOSIMO KAKO BISMO IZGLEDALI MRŠAVIJE

Golo rame i tamne pantalone odaju vitkiju figuru

Autor: N.M. | 17.06.2015 - 11:29:00h | Komentara: 0

Odeća može da bude itekako dobar pomagač za prividno skidanje kilograma i stvaranje vitkije figure, ali nekad nismo sigurni što treba da nosimo i kombinujemo kako bismo postigli taj efekt.

Golo rame skreće pažnju sa kritičnih delova tela

Golo rame skreće pažnju sa kritičnih delova tela | Foto: Profimedia.rs

Evo deset predloga kojih bi trebalo da se pridržavati, ako želite da u odeći izgledate vitkiji:

1. Izbegavajte plisirane i naborane pantalone
Nabori podebljavaju zato nosite pantalone koje su napred ravne jer će tako da sakriju trbuščić i noge učine dužim. Zbog toga ćete izgledati višim i proporcionalnijima, piše portal zadovoljna.dnevnik.hr.
2. Pokažite ramena
Na taj način skrenućete pažnju na ramena sa kritičnih delova tela. Nosite majicu sa izrezom na leđima, majicu koja pokazuje samo jedno rame ili bilo koji model majice koji razgolićuje ramena.
 

3. Zavrnite rukave
Kako biste naglasili najmršaviji deo ruku (od lakta do zgloba) i stvorili sveukupan utisak vitkijeg tela zavrnite rukave ili nosite majice s tri četvrt dužinom rukava.

4. Nosite grudnjak koji vam dobro stoji
Najčešći propust koji žene čine s grudnjakom jest da nose onaj sa prelabavim delom na leđima. Grudi tako neće dobiti dobru potporu, a ova greška može da istakne i "šlaufe" na leđima. Najbolji izbor biće podstavljeni "push-up" grudnjak koji će uravnotežiti proporcije tela.

5. Nosite odeću za oblikovanje tela
Kako biste sakrili stomačić nosite potkošulju za oblikovanje tela dovoljno dugu da pokrije i bokove ili duge gaće koje sežu do grudi. Za sužavanje bedara ispod dugih suknji, haljina i pantalona nosite steznik.

6. Noge učinite vitkijima pomoću sjaja
Najlonke u boji koži dobra su pomoć ako želite da vam noge izgledaju vitkije, ali tokom leta u njima je prevruće pa se poslužite trikom pomoću sjaja. Nanesite ga po sredini nogu što će ih učiniti vizualno vitkijima.

7. Nosite dublji izrez oko vrata
Na taj način ćete da istakete  lice i skrenete pažnju na gornji deo tela. Ako imate velike grudi nosite V izrez, a ako imate male grudi najbolji izbor biće okrugli izrez.

8. Pametno kombinujte modne dodatke
Ako ste najjači oko struka i trbuha nosite masivnu ogrlicu i pantalone sa šarama jer ćete tako naglasiti lice i noge i odvratiti pažnju sa srednjeg dela tela.

9. Nosite tamne pantalone sa višim strukom
Iz pantlaona sa niskim strukom može da vam ispadne stomačić, a to nikako nije lep prizor. Izaberite pantalone sa višim strukom tamne boje koje će suziti bedra i noge.

10. Nosite majice i tunike koje sužavaju i odvlače pažnju
Odličan izbor biće majice, tunike ili haljine isečene ispod grudi (kod mnogih žena to je najuži deo tela) koje se odatle šire. Stomak ćete takođe sakriti i ako majicu ne ugurate u pantalone ili suknju već je nosite preko njih. Birajte majice i tunike koje u predelu grudi imaju šare koje će odvratiti pažnju s delova koje želite da sakrijete.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP