Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

STILISTA SAVETUJE: ŠTA OBUĆI ZA NOVAKA?

Jarke boje, šljokice i sjaj!

Autor: Nataša Lazović | 23.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Nova godina je veće dobrog raspoloženja i ludog provoda, ali i neizostavnog razmisljanja o stajlingu. Kao i svake godine, ovo je prilika za eksperimentisanje i kič, koji su dozvoljeni više nego obično, te se slobodno poigrajte kako biste se zabavili, ali i lepo izgledali.

Šta obući za Novaka?

Šta obući za Novaka? | Foto: Shutterstock

Pre svega, najbitnije odabrati nešto što se vama dopada i u čemu se osećate prijatno i udobno, mada se neretko primenjuje i ona “lepota traži žrtve”. Ipak, izbegnite je ako možete...


Samo da šljašti
- U zavisnosti od toga kojeg tipa je doček Nove godine, shodno tome se i obucite. Moja preporuka su vesele, jače boje, na primer, intenzivno crvena, zelena, pink, kraljevskoplava, kao i neizostavne zlatna i srebrna, makar u detaljima, a može i druga varijanta pastelnijih boja - bež, pesak, petrolej... Uz kombinaciju sa kristal čipkom, šljokicama ili pak cela haljina od istih, da sijate i blistate. Što se tiče formi glamuroznih haljina, u trendu su sve dužine, od mini, koktel (do kolena) i naravno duge – kaže za “Alo!” stilista Darko Vujović.

Ukoliko ne volite čipku, šljokice i sjaj, onda ste vi dama kojoj odgovara dnevna, kežual haljina. Udobnost i činjenica da haljinu možete ponovo da nosite čini ovaj izbor praktičnim, samo je oplemenite dobrom obućom, nekim detaljem u kosi, jačim nakitom, sa kojim slobodno možete preterati uz takvu haljinu.

- Za nešto sofisticiranije dame, predlog može biti i svedena, lepa koktel haljina koja je poput njih sofisticirana, jednostavna, a elegantna, uz kombinaciju sa krznenim detaljem, jačim nakitom, bilo da su u pitanju minđuše ili ogrlica, prsten, narukvice... Takođe, i tu haljinu posle možete nositi u više prilika, u pozorište, na večeru, koktel, nečije venčanje – objašnjava stilista.

Ako imate stila, svakako ćete dobro izgledati i sa malo para (ili više ukoliko želite), bitno je da se vi u tome lepo i dobro osećate, pa kad se uz to doda dobro raspoloženje kojim ste se naoružali, sjajan provod je zagarantovan.

Lični pečat
 

Za tinejdžerke i one koje se tako osećaju tu su uvek odlične “lude” i smelije kombincije, sa jakim ličnim pečatom...
- Dobar šešir sa detaljima koje sami možete da napravite od perja, šljokica, kristalčića ili tregeri sa šljokicama, uzak šal ili ešarpa skoro do zemlje intenzivnih bola ili šljokice na belu košulju ili čak majicu uz odličan iscepan džins, sa dobrim čizmama ili smelijim cipelama, pravi su izbor. U ovaj stil može dobro da se uklopi i kombinacija šortsa od šljokica ili bar sa detaljima od njih, uz takođe košulju, šešir, dobre čizme, lude cipele. – predlaže Darko.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP