Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

VRUĆI KOMAD ZA HLADNE DANE

Jesen u znaku A suknje

Autor: Ekipa Alo! | 10.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Davno su prošla vremena čedne ženstvenosti koja se slavila u pedesetim, ali jedan trend iz tog doba vratio se u velikom stilu – suknje A kroja.

Dočekajte hladne  dane ženstveni poput  heroine iz pedesetih

Dočekajte hladne dane ženstveni poput heroine iz pedesetih | Foto: Shutterstock

Stegnute pojasom tačno u struku, tamo gde je žensko telo najtanje, suknje A kroja laskaju svakoj ženi. Ne oklevajte da ih ponesite, jer zaista nema te građe kojoj ne mogu da se prilagode, a totalni su hit ove jeseni i naći ćete ih u svim prodavnicama.


Birajte model
Ne brinite zbog toga da li će vam proširiti bokove ili vam vizuelno oduzeti na visini, bitno je samo da iskopate pravi model i dužinu. Ako imate šire bokove, neka vaša suknjica bude glatka i strogo u A, bez nabora i faltica. Ako nemate naglašene bokove i želite da ih istaknete, harmonika nabori su totalni hit i svakako ih nosite. Dok visoke i vitke dame mogu sebi da priušte najmoderniju dužinu do ispod kolena, one nešto niže izgledaće bolje u suknjicama do iznad kolena.

Na cvetiće
Ove suknje često dolaze s cvetnim motivima, u nešto zagasitijim tonovima. Mogu se nositi uz bluzice uvučene u njih, koje su takođe veliki hit, a i kraći su sakoi kao stvoreni uz ovaj komad odeće.

Kaput u trendu


Kako biste upotpunili trend, predlažemo da odaberete klasični vuneni kaput u bež boji. Mada je u pitanju večni komad, sa nekoliko pojavljivanja u javnosti rijaliti zvezda Kim Kardašijan ga je dodatno lansirala u modni epicentar. Naime, iako je većina njenih ostalih kombinacija daleko hrabrija, u jednostavnom kaputu „maks mara“ Kim je oduševila modne znalce koji ovakav stil savetuju kao idealan izbor za nastupajuću sezonu. Ovakav kaput, naime, u svojim kolekcijama imaju mnogi dizajneri i brendovi poput „H&M“ i „Manga“, a ove sezone mora da bude u bež boji, preciznije u boji kamilje dlake. Izgleda prefenjeno i šik, a svetla boja učiniće hladne dane prijatnijim.
 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP