Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

OBRATITE PAŽNJU

Kako da znate da će biti dobar otac

Autor: Zadovoljna.hr | 15.05.2014 - 09:35:00h | Komentara: 0

Ženama koje žele da se ostvare u ulozi majke veoma je važno da muškarac pokaže kakav bi otac bio njihovom detetu.

I

Uživanje sa svojim detetom nema cenu | Foto: foter.com

Evo nekoliko stvari koje pokazuju da će vaš partner biti dobar otac:
Pomaže po kući
Možda neće u svom planeru upisati usisavanje dnevnog boravka, ali ako na sebe preuzme pripremu večere, i pri tom mu ništa ne zagori, pokazuje volju za pomaganjem u zajedničkom životu. Uz to, iskustvo u obavljanju takvih zadataka sigurno će dobro doći nakon što se dete rodi.
Dobar je pod pritiskom
Ako se izgubi, hvata li ga panika? Gubi li tlo pod nogama u stresnim situacijama na poslu? Da se ​​nađete na pustom ostrvu, da li bi se rasplakao usred ničega ili napravio koplje sa kojim bi lovio ribe u plićaku? U slučaju potonjeg, takav će muškarac sigurno moći da zbrine bebu u dva ujutro.
Prepoznaje zabavnu stranu života
Ima dovitljive komentare koji vam smanjuju stres i održavaju dobru volju? Često se smeje, makar sam sa sobom? Ima zaigranu prirodu, i ponekad izgleda poput dečaka u odraslom telu? Te vrline pokazuju da će postati brižan tata, koji će decu okruživati smehom, sigurnošću i veseljem.
Drži stvari pod kontrolom
Muškarci s istinskim samopouzdanjem imaju instiktivnu potrebu za nadzorom svoje okoline. Ako vaš partner štreberski prati plaćanje režija, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprekorno i nikad ne ide na put sa nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran.

Ko je ovo?

Brine o vašim potrebama
Ukoliko vaš partner pokazuje interes za vaše želje i ima ih nameru da ispuni unutar svojih mogućnosti, pokazuje požrtvovnost i spremnost ulaganja u vašu sreću. Nagovara li vas da sebi kupite novi mobilni telefon, nudeći i pomoć iz sopstvenog džepa, pokazuje da vas voli i da želi biti deo pozitivnih stvari u vašem životu.
Ne boji se da vam se suprotstaviti
Žalite se kako vam šef prigovara jer odlazite pola sata pre kraja radnog vremena, a potencijalni otac vaše dece vam se smije u lice i staje na njegovu stranu? Možda je to početak velike svađe, ali budite sretni što imate muškarca koji vas, pod cenu mira u kući, spremno vraća na zemlju. Ta će mu karakteristika biti preko potrebna kao ocu, s obzirom da ga čekaju slični sukobi s detetom.
Ima veliko srce
Nikad ne izbegne priliku da nekome pruži pomoć, a telefonske razgovore sa porodicom ne završava bez volim te na kraju? Kupuje vam cveće ili slične poklone bez posebnog razloga i učestvuje u humanitarnim akcijama? Veliko je srce garancija zrelog i promišljenog muškarca, a uz njega je srećno detinjstvo pomladka zagarantovano.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP