Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

MALE TAJNE SREDOVEČNIH LEPOTICA

Kako ostati mlad!

Autor: Ekipa Alo! | 21.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kim Katral, Susan Sarandon i Iman veruju u dostojanstveno starenje, prihvatanje svojih godina i promena koje one nose i koje su nužne da bi žena izgledala dobro. Naravno, ima nekih stvari o kojima ove lepotice uvek vode računa, a koje ima pomažu da ostanu očaravajuće lepe i u srednjim godinama. Probajte!

| Foto: AP

Kim Katral (57)
Starenje će se dogoditi, i to samo ako budete dovoljno sretni da poživite toliko dugo. Ne volim kad mi ljudi kažu da izgledam super za svoje godine. To je uvreda. Želim da čujem “izgledaš dobro!” Starenje ovako izgleda, ono se događa, želim da poručim da je to neizbežna realnost.

| Foto: AP

Iman (59)
U 51. godini dobila sam tri kilograma na letovanju i odlučila sam ih ne skidam. Shvatila sam da ću ako smršam izgledati premršavo za svoje godine. Bolje izgledam s nekoliko kilograma više.

| Foto: AP

Sindi Kraford (48)
Možete otići na bilo koju plastičnu operaciju na svetu, ali boja kose je ono što pomlađuje žene. S godinama se više brinem i o zdravlju svoje kose, a svakih par nedelja idem na farbanje kako bih prekrila sede. Toliko često idem i na pedikir, manikir i depilaciju.
 

Susan Sarandon (67)
Kad ste mlađi, možete sebi da dozvolite puno šminke, ali kad ostarite to počinje da izgleda stvarno smešno. Što manje šminke imate, to zapravo mlađe delujete kad počnete da starite.

Dženifer Aniston (45)
Morate biti aktivni. Koliko god možete. Ja vežbam pet puta nedeljno i redovno idem na jogu. Vežbajte i krećite se koliko god vam to slobodno vreme omogućava.

Hajdi Klum (41)
Naučila sam vrlo rano u karijeri da izbegavam sunce. Boja traje nedelju, dve, a posledice po kožu i zdravlje ceo život. Svaki dan mažem i decu zaštitnom kremom pre škole i kada se igraju napolju.

Endi Mekdauel (56)
Ono što jedete mnogo znači za zdravlje vaše kože. Ja jedem puno svežeg voća i povrća. Uzgajam svoj paradajz, tikvice, šargarepu, brokoli, kupus, borovnice i jagode!

Demi Mur (51)
Stalno hidratizujem kožu. Bez obzira koliko je sati svaki dan pre spavanja skinem šminku, očistim lice i stavim hidratantnu kremu. Stvarno verujem da uz dobru negu kože ne treba puno šminke.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP