Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SAVETI

Kako povoljno opremiti dom

Autor: | 16.02.2014 - 08:22:00h | Komentara: 0

Kada govorimo o kuhinji, izgled elemenata i bele tehnike jeste bitan, ali je funkcionalnost ipak najvažnija. Kako u kuhinji najviše vremena provodimo kuvajući, ne postoji ništa važnije od dobrog šporeta.

Ručak

Ručak | Foto: Shutterstock

Predstavljamo vam zato „Hansa“ šporet sa ravnom staklokeramičkom pločom. Priprema ukusnog jela može biti istinski radosno i kreativno iskustvo, a idealna rerna vam može mnogo pomoći da postignete savršenstvo u kuhinji, osiguravajući da se svako jelo kuva na najprecizniji način. Vaše je samo da stavite jelo u rernu, podesite vreme i temperaturu i pritisnete start.


Nova ekskluzivna tehnologija hi light kuvanja osigurava brzo zagrevanje, dok staklokeramička ploča ima četiri grejne zone. Opšti flek sistem čini da možete premeštati police na visinu koja vam odgovara i podesiti rernu tako da se prilagodi različitim veličinama sudova.

Police su u pet nivoa, uz dva emajlirana pleha i ražanj. Plehovi imaju teleskopske vođice i non stick su, što znači da se vaše jelo ili kolači neće lepiti za pleh!

Rerna ima četiri programa za pečenje i nezavisni tajmer, dok za pripremu osnovnih namirnica unutar rerne možete pronaći optimalnu temperaturu, programe i vreme za pečenje različitih namirnica. Ono što izdvaja ovaj šporet je i to što „Hansa“ nudi pet godina garancije na svoje proizvode, što svedoči o dugotrajnosti i doprinosi osećanju sigurnosti i lagodnosti.

Ukoliko želite da imate savršeno opran i čist veš, možda bi trebalo da probate „Gorenje” mašinu za pranje veša model W72X2. Ova mašina ima kapacitet sedam kilograma, što znači da možete odjednom oprati poveću količinu veša. Ima 600 obrtaja u minuti i energetske je A++ klase, što rezultira znatno manjim računima za električnu energiju.


Brzi program od svega 17 minuta na 30 stepeni znatno će uštedeti vreme, dok će noćno tiho pranje omogućiti da mirno spavate. Ova mašina za veš ima ukupno 16 programa, koristi eco green sistem i tehnologiju sa LED indikatorima, koji troše znatno manje električne energije. Ima kolektorski motor koji sprečava habanje tkanine i child lock zaštitu za decu sa sigurnosnim zaštitama određenih programa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP