Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SVAKODNEVNICA

Kako se vaš horoskopski znak ponaša na Fejsbuku!

Autor: covermagazin.com | 15.11.2014 - 20:08:00h | Komentara: 0

Neminovno, Fejs je naša svakodnevica :)

horoskop

Ovan
Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija pokazuje vas u najboljem izdanju. Nije važno gde ste i šta radite, vaša fotografija pokazuje kako ste aktivni i verovatno odražava ono što vas trenutno veoma zanima.
Aplikacije: Verovatno ste član mnogih grupa i imate aktivnih aplikacija koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podelite delić sebe s drugima.
Bik
Vaša profilna fotografija: Vaša fotografija demonstrira ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo verovatno i prirodu. Kao ljubitelj prirode verovatno je da ste na profilnoj fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama.
Aplikacije: Bikovi vole prirodu, dobru zakusku i novac. Vaše aplikacije su nešto tipa „Koja ste pustinja?!"
Blizanci
Vaša profilna fotografija: Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da niste imali vremena ni da postavite novu fotografiju. Ali ako imate sliku profila velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim.
Aplikacije: Volite da znate šta se događa u vašem okruženju. Aplikacije koje vam odgovaraju su vizuelni godišnjaci, i sl.
Rak
Vaša profilna fotografija: Sramežljivi rakovi, verovatno na profilu imate svoju fotografiju iz detinjstva ili nekog člana porodice kojeg najviše volite.
Aplikacije: Volite poučne aplikacije, Hug Me ili neke druge koje odražavaju vaše raspoloženje.
Lav
Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno.
Aplikacije: Lavovi vole poklone pa je aplikacija Gifts za njih i sve druge aplikacije u kojima imaju priliku da se dokažu.
Devica
Vaša profilna fotografija: Bilo vam je potrebno vreme pre nego što ste postavili fotografiju jer ste hteli da bude ona prava. Jednom kada ste je izabrali verovatno ste na njoj sa svojim ljubimcem i sl.
Aplikacije: Vi ste praktičan znak, pa volite jednostavne aplikacije, a posebno zelene. Growing Gifts, nahrani ljubimca i slične su za vas.
Vaga
Vaša profilna fotografija: Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volite lepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu biti i slike profila. Ipak, ako ste u vezi na njoj ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bez vašeg dragog.
Aplikacije: Ne možete se nagledati lepote, mode i romantike, pa su vaše aplikacije „Koja si lepotica?" „Koji si lik iz bajke?" i sl.
Škorpija
Vaša profilna fotografija: Zbog vaše misterioznosti, verovatno na profilnoj fotografiji uopšte nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će biti seksepilna.
Aplikacije: Volite dinamiku pa vam Mafia Wars vam odgovara.
Strelac
Vaša profilna fotografija: Vaš pustolovni duh se može videti na vašoj profilnoj fotografiji. Verovatno ste u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mestu.
Aplikacije: Volite da putujete, pa su aplikacija za vas „Vladajte Karibima", „Putujući mozak" i sl.
Jarac
Vaša profilna fotografija: Vaša vas fotografija prikazuje kao odgovornu osobu.
Aplikacije: Važno je da znate kako vas neko doživljava pa volite aplikacije tipa „Uporedi".
Vodolija
Vaša profilna fotografija: Niko se ne bi iznenadio da umesto fotografije bude grafika ili slogan nečega za što se trenutno zalažete.
Aplikacije: Verovatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju s prijateljima ili se učlanjujete u grupe koje podupiru neke humanitarne svrhe.
Ribe
Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija je vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umesto sebe staviti neki spiritualni simbol ili nešto slično.
Aplikacije: Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svet mašte.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP