Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ENERGIJA KOJA NAS OKRUŽUJE

Kakva vam je aura?

Autor: Nataša Lazović | 19.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Aura je vidljivo isijavanje energije oko nekog fizičkog tela koje nosi određene informacije o samom telu, odnosno energetskim procesima u njemu. Sve što je živo ima i svoje elektromagnetno isijavanje, koje na snimcima vidimo kao spektar boja. Najbolji primer aurealnog viđenja je na magnetnim polovima, kada se pojavljuje Aurora borealis ili polarna svetlost. Deca do pete godine života takođe mogu da vide aure drugih ljudi, a životinje gotovo uvek.

Aura

Aura ne okružuje samo svako živo biće, uključujući ljude, životinje i biljke, već i sve nežive stvari kao što su stene, predmeti napravljeni ljudskom rukom, Zemlju, Sunce, Mesec, kao i sve planete u svemiru. Ljudska aura sastoji se od slojeva fizičkih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih elemenata. Aure sadrže sve osnovne dugine boje u bilo kom trenutku i menjaju boju u zavisnosti od emocija koje pojedinac doživljava. Srećne i lepe misli šire našu auru, dok je tužne ili ljute misli sužavaju. Veličina aure prilagođava se u zavisnosti od gustine populacije u kojoj živite. Stanovnici Njujorka imaju suženije i manje aure u odnosu na stanovnike ruralnog Vermonta.

Postoje ljudi koji mogu da lepo vide aure drugih ljudi. Najčešće su to hipersenzibilni, pozitivni i prosvetljeni ljudi. Kroz ljudsku istoriju, aure su predstavljane na slikama okruglim oblakom svetlosti iznad glave nekog ko je zračio posebnom pozitivnom energijom, mudrošću ili imao isceliteljske sposobnosti. Aura gotovo da ne postoji ili je tamne boje kod bolesnih i izrazito negativno nastrojenih ljudi. U raznim istočnjačkim kulturama postoje tehnike za postizanje aurealnog viđenja. Danas imamo metodu snimanja aure Kirlijanovom tehnikom i dostupna je svima.

Ako znamo da je pre svakog hemijskog procesa potrebno da se na fizičkom nivou nešto dogodi ili ne dogodi, znamo i da se snimanjem aure mogu snimiti nedostaci ili prekidi energije koji će uzrokovati bolesti koje će nastati tek za pet ili deset godina. Poznate grane prirodne medicine koje pokušavaju da spoje isprekidane elektromagnetne tokove i poprave informacionu osnovu tela su: akupunktura, masaža, magnetna terapija, terapija kristalima, reiki, rekonekcija i druge.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP