Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SEDAM DEŽURNIH KRIVACA

Ko je kriv što ste sami?

Autor: Ekipa Alo! | 19.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Lepi ste, pametni i zabavni (i drugi vam to kažu), a ljubav vam nešto ne ide od ruke. Proučite popis sedmoro ljudi koji bi za to mogli biti odgovorni…

Prepreka na putu vašoj  ljubavnoj sreći su, između  ostalih, bivši frajer, vaš otac,  šef, gej prijatelj i Kejt Hadson...

Prepreka na putu vašoj ljubavnoj sreći su, između ostalih, bivši frajer, vaš otac, šef, gej prijatelj i Kejt Hadson... | Foto: Shutterstock

Vaša simpatija
On je onaj s kojim upoređujete svakog drugog muškarca. Ako ga poznajete više od godinu dana, a on nikada nije pokušao da ostvari vezu s vama, znači da to ne želi. Vreme je da ga prerastete. Dok se vi štedite za svoju simpatiju, on živi svoj život, a vi samo gubite vreme.


Bivši
Nema ništa gore nego kad napola prekinete s nekim. Ili ste zajedno ili niste. Ne treba sumnjati u radikalne rezove. Ako više niste u vezi, ne bi trebalo da nastavite s druženjem. Naravno, nepoznato se uvek čini strašnijim nego ono što vam je poznato.

Kejt Hadson
Kejt je sjajna i svaki njen film je divna romantična komedija... I tu je problem. Ako verujete da vaš ljubavni život mora da bude poput holivudske bajke, trebalo bi da prestanete da gledate tuđe filmove i napišete svoj scenario.

Vaš otac
Ako mislite da ste zaslužili da budete tretirani kao princeza ili ako očekujete od muškaraca da vam daju poklone, pažnju i/ili emocionalnu podršku kakvu ne možete da vratite istom merom, treba vam tatica, a ne dečko. Veze se zasnivaju na partnerstvu i jednakosti, a vaš potencijalni partner zaslužuje ženu, a ne dete.

Gej prijatelj
Ako imate ovakvog prijatelja, onda je to verovatno najbolje društvo za izlaske koje ćete ikada imati. I tu leži problem. Nema strejt muškarca u vašem životu koji se može nositi s tako visokim standardima.

Vaš šef
Nije neobično da mladim ženama njihov šef bude najvažnija osoba u jednom periodu života. Bez obzira na to gde ste, s kim ste ili šta radite, javićete se na njegove pozive. Ako traži da radite za vikend, otkazaćete svoje planove. Rezultat može biti serija veza s muškarcima koji imaju slične iskrivljene prioritete.

Vi sami
Žene su često same isključivo iz straha. Izlasci nisu bezbolan proces. Dok procenjujete druge, terate se da se suočite s istinom o sebi. Ali, ovaj proces baš zato ne bi trebalo izbegavati. To je jedini način da zaista shvatite sebe i saznate šta tražite od partnera.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP