Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

OD DIREKTORA DO FOTOGRAFA

Koja struka i vrsta posla vam leži po mišljenju astrologa

Autor: Dnevno.rs | 10.04.2014 - 14:14:00h | Komentara: 0

Astro posao: Bik je kuvar iz snova, Lav je stvoren za pozornicu, Škorpija odličan detektiv

Pripadnici zemljanih znakova dobri su u poslovima upravljanja s novcem, vazdušni su skloni nekonvencionalnim zanimanjima, a vatreni onima koji traže inicijativu.
 

Ovan
Rođen za direktora
Pripadnici ovog znaka imaju snažnu volju, entuzijasti su i takmičarski raspoloženi. Srećni su na poslovima kojima se nagrađuje dodatan trud kroz bonuse, a vole i zadatke u kojima preuzimaju rizik. Odgovaraju mu sva zanimanja u kojima treba pokazati inicijativu, a idealni poslovi za njega su oni direktora, vojnika, hirurga, vatrogasca, šefa na gradilištu, brokera i PR menadžera.
Bik
Kuvar iz snova
Pripadnici ovog znaka pouzdani su i odgovorni radnici i vole stabilna i sigurna zanimanja, a idealno je ako su ona povezana s njihovom područjem interesovanja - finansijama, hranom, dekorom i velnesom. Profesije poput nutricioniste, kuvara, finansijskog direktora, advokata, dizajnera enterijera i bankara ispuniće njihove poslovne ambicije i potrebe.

milijan stojanic

Bikovi najbolji kuvari| Foto: Vladislav Mitić

Blizanci
Odlični novinari
Hiroviti i nestalni pripadnici ovog znaka ljubitelji su profesija koje im pružaju razonodu, putovanja i osećaj raznolikosti. Kako ne vole statične poslove i zatvoreni poslovi ih guše, za njih je idealno zanimanje novinara, putujućeg trgovca, menadžera u sektoru za ljudske resurse, motivacijskih govornika kao i pisaca.
Rak
Odgovara im medicina
Pripadnici ovog znaka imaju urođenu brižnost i volju za pomaganjem drugima, zbog čega je njihova idealna karijera usko vezana uz rad s ljudima. Profesije poput lekara, medicinske sestre, negovatelja, socijalnog radnika, prodavca nekretnina, istoričara, meteorologa, pekara i baštovana ispuniće njihove želje, ambicije i potrebe.

Kontrola život znači!

Lav
Stvoren za pozornicu
Pripadnici ovog znaka stvoreni su za sve poslove u kojima mogu da se istaknu i zasluženo dođu u centar pažnje. Ako su umetnički tipovi, odgovaraće im posao profesionalnog glumca, muzičara ili plesača, a drugima će pak biti idealno zanimanje zlatara, novinara, govornika, frizera, prodavca, dizajnera interijera, modnog dizajnera, pa i političara.
Device
Odlični profesori
Pripadnici ovog znaka poznati su po svom perfekcionizmu i usmerenosti na detalje, a vole poslove u kojima se tačno zna zašta su zaduženi i imaju samostalnost u radu. Idealno zanimanje za njih je profesora, poreznika, arhiviste, statističara, tehničara, pisca, krojača i varioca.
Vaga
Talenat za diplomatiju
Pripadnici ovog znaka dele se u dve grupe - oni koji se odlučuju za rad povezan s estetikom i oni koji se odlučuju za rad s ljudima. Za njih je karakterističan preduzetnički i racionalan pristup poslovima, a idealna zanimanja su im diplomate, posrednika, socijalnog radnika, frizera, domaćina, prodavca umetničkih dela i arhitekta.
Škorpija
Odličan detektiv
Pripadnici ovog znaka najbolji su u poslovima koji zahtevaju odluke pod pritiskom i visoku koncentraciju, a motivisaće ih zanimanja koja sa sobom nose i dozu opasnosti. Idealni su im poslovi detektiva, forenzičara, pogrebnika, strućnjaka, hirurga i psihijatra.
Strelac
Rad sa životinjama
Pripadnicima ovog znaka potreban je posao koji im donosi opipljiv izazov i čije rezultate mogu odmah da vide sami. Kako ne vole rutinu, a obožavaju putovanja, odlično im leže poslovi turističkih vodiča. Druge idealne profesije za njih su veterinar, dreser životinja, sportski trener, producent ali i političar.
Jarac
Stvoren za sudiju
Ambiciozni pripadnici ovog znaka vole profesije u kojima mogu doći do vrha ili da se barem osećaju kao da su u poziciji moći. Idealna zanimanja za njih povezana su s finansijama, ali lako će se pronaći i u profesiji sudije (bilo sportskog ili pravnog), vodećeg u timu naučnika, sudskog forenzičara, lekara i programera.
Vodolija
Kaskader
Pripadnici ovog znaka poprilično su nekonvencionalni, a takav je i njihov idealan odabir zanimanja u kojima im je najvažnije da nešto mogu da stvaraju ili budu u pokretu. U životu često menjaju poslove, a idealna karijera za njih je ona kaskadera, astrologa, vlasnika azila za životinje, baštovana, pilota, izumitelja, muzičara i modnog kreatora.
Ribe

Fotografija

Kreativni i strastveni, pripadnici ovog znaka su često talentovani za umetnost. Vole poslove u kojima upravo te osobine dolaze do izražaja, a sami kreiraju svoje rokove i plan rada. Idealna profesija za njih je ona fotografa, muzičara, slikara, pisca, psihologa, instruktora joge i lekara alternativne medicine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP