Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ZVEZDE KAŽU

Koji su poroci horoskopskih znakova?

Autor: Metroportal.hr | 12.09.2013 - 10:18:00h | Komentara: 1

Horoskop nam može reći mnogo o karakteru osobe, a među takve osobine spadaju i zavisnosti, ili lepše rečeno pojačane sklonosti nekim porocima.

Trudnica koja pije šteti svom detetu!

Koji je vaš porok? | Foto: foter.com

Stoga, dobro pročitajte i zapamtite, pa kad sledeći put budete merkali potencijalnog partnera ili partnerku, prisetite se ovih karekteristika i priupitajte za horoskopski znak pre nego što napravite bilo kakav zavodnički potez.
Ovan
Ovan, kao izraziti vatreni individualac privučen je i alkoholom i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađaju viška stresa, a i izgledaju sebi prilično glamurozno s cigaretom u ruci.
Bik
Bik je stabilan znak, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo ili njeno telo. Ugađanje čulima je uvek na prvom mestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.
Blizanci
Blizanci često menjaju raspoloženja što je obično praćeno raznim porocima, tipa lančanog pušenja, a ako im posao imalo zavisi od računara i Interneta, možete biti sigurni da će noći provoditi pre pred ekranom nego u krevetu.
Rak
Rak je pod velikim uticajem Meseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bes neretko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom rečju, oprez s njima.
Lav
Lav po definiciji veruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomernog pijančenja.
Devica
Devica može biti najveći radoholičar, jer prilično opsesivno pristupaju svim stvarima u životu, a čim stvari krenu pogrešnim smerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.
Vaga
Vaga, s druge strane, voli da pobegne od ružne stvarnosti putem alkohola, a ni lake droge nisu im strane. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vežbanje koje onda sprovode do iznemoglosti.
Škorpija
Škorpija nosi titulu najvećeg zavisnika od seksa u Zodijaku, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.
Strelac
Strelac, kao i Lav, ima stav besmrtnika pa mu ni jedan porok nije stran, a najčešće se nalaze u problemima s novcem zbog zavisnosti od putovanja koja baš i nisu prikladna za njihov džep.
Jarac
Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova Zodijaka, jedino cigarete po njima ne spadaju u zavisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebalo da su mršavi i lepi.
Vodolija
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.
Riba
Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički bol, zavisnost od tableta je neizbežna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.
Poslednji komentari
  • TZ Vreme: 13.09.2013 00:46h

    Ispade da je svaki znak zavisnik alkohola i tableta...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP