Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

Kupatilo sa 5 zvezdica

Autor: | 27.08.2014 - 08:15:00h | Komentara: 0

Ako želite da promenite izgled svog kupatila, ali jednostavno finansijski niste u mogućnosti, ne očajavajte. Donosimo nekoliko jeftinih ideja pomoću kojih ćete svojoj oazi za kupanje dati nov, svež izgled.

Kupanje

Kupanje | Foto: Shutterstock

Peškiri
Peškiri su veoma bitan element u kupatilu, kupite peškire u novoj boji, sasvim drugačijoj od onih pređašnjih. Umesto klasičnog, dosadašnjeg načina slaganja peškira, napravite promenu – zarolajte ih i stavite na policu. To će uneti dašak glamura u kupatilo.


Biljka
Postavite novu biljku u vaše kupatilo. Paprat je idealna za ovu prostoriju, budući da voli vlagu. Ali možete izabrati i neku drugu biljku ili se odlučiti za elegantnu vazu sa sveže rezanim cvećem.

Dozer za sapun
Nabavite novi dozer za tečni sapun, kao i čašu za četkice. Na tržištu postoji veliki izbor kompleta - izaberite neki zanimljiv uzorak, a cvetni motivi su trenutno „in“.

Slika
Na zid kupatila postavite neku sliku ili uokvirenu fotografiju. Ne morate postavljati skupoceno umetničko delo, budite kreativni, sami odštampajte neki citat, crtež, sliku koja vas inspiriše i stavite u jednostavan ram.

Ogledalo
Ogledalo je ključ svakog kupatila, nabavite novo ogledalo ili starom dajte novo ruho. Ako imate kupatilo malih dimenzija, postavite što je veće moguće ogledalo kako bi prostor vizuelno izgledao veće.

Nalepnice
Zidnim nalepnicama eliminišite monotoniju, a možete ih postaviti na keramičke pločice ili zid. Trenutno je na tržištu vrlo veliki izbor motiva, od geometrijskih do onih u morskom duhu, te ćete sigurno naći nešto što vam se dopada.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP