Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

NEGA

Lepi i u četrdesetim

Autor: | 09.04.2013 - 08:20:00h | Komentara: 1

S pravom kombinacijom proizvoda za kožu, redovinom negom i uz pridržavanje određenih pravila šminkanja, možete izgledati sjajno i u 40. tvrde vizažisti.

Naglasite oči, najživahniji deo lica

Naglasite oči, najživahniji deo lica

Prvo pravilo nege je redovni piling jednom nedeljno. On pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija s površine i ujednačava ton kože. Takođe, dobar piling na prirodnoj bazi otpušava pore i stimuliše proizvodnju kolagena, zbog čega bore postaju manje uočljive.


Koristite kreme za lifting koje sadrže peptide, vitamin C i kolagen jer podstiču kožu lica na elastičnost. Ne mešajte više različitih krema, već se odlučite za proizvode jednog proizvođača i držite se njih, kako raznim kremama ne biste stvorili kontraefekt.

Evo nekoliko mejkap saveta...

Fokusirajte se na oči
Šminkanjem očiju fokus se privlači na najživahniji deo lica koji ne otkriva godine. Koristite svelte senke, ali nikako kremaste jer će se nakupljati u borama i dati vam stariji izgled, poručuju stručnjaci.

Izbegavajte tamne ruževe
Tamni ruževi mogu izgledati glamurozno, ali ako ste prešli 40. vrlo su riskantni jer lice čine starijim. Najbolji izbor za sveži izgled je neutralni crveni ruž uz koji će usne izgledati punije.

Ne preterujte s rumenilom
Tračak rumenila na obrazima daće sveži izgled, ali ako preterate s njim izgledaćete upadljivo. Vrlo je važno da se rumenilo stopi s bojom podloge, a u tome najviše pomažu velike četkice s prirodnom dlakom koje treba otresti na ruci pre nanošenja rumenila na lice.
 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Slobodan Stanisljevic Vreme: 11.04.2013 13:53h

    Ja sam instruktor voznje vec 33 god. i prosao sam i sito i reseto sto se tice zena i mogu vam reci da je zena najlepsa i najpozeljnija izmedju 35-45 godine, neka izvinu mladje damea a taj sto je napisao da je dobra i u cetrdesetim....mislim da nema puno iskustva

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP