Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

NEŽNI RUŽ, MAT SENKA I BLAGO RUMENILO

Lepi posle pedesete!

Autor: | 10.09.2013 - 08:40:00h | Komentara: 0

Ključ večne lepote nije nužno u plastičnoj hirurgiji i botoksu, nego u dostojanstvenom starenju, poručuju holivudske dive koje prihvataju bore kao podsetnik na proživljene godine. U tome im svakako pomažu i vrsni vizažisti, a jedna od njih otkiva male trikove sa crvenog tepiha…

Džejmi Li Kertis,  apsolutna kraljica  dostojanstvenog  starenja

Džejmi Li Kertis, apsolutna kraljica dostojanstvenog starenja

- Kada svi znaju da vam je 50, ne morate se truditi da izgledate kao da ste 30 godina mlađi, ističe 55-godišnja Mišel Fajfer. Slično razmišlja i zavodnica iz serije „Seks i grad”, 56-godišnja Kim Kartal, koja traži da joj ne retuširaju fotografije. - S godinama postajem sve bolja i ne bojim se starenja - kaže Kim. Prema dostojanstvenom prihvatanju godina, 53-godišnja Džejmi Li Kertis je apsolutna kraljica. Ošišala je kosu na kratko i pustila da prirodno posedi. Diva ponosno pozira za časopise bez šminke, pa čak i bez odeće.


Vitamin C
Korektor s vitaminom C prikriće, ali i izbledeti tamne mrlje i pege od sunca. Bronzerom koži vratite zdrav sjaj, a rumenilom živost. Ako bojite kosu, odaberite nekoliko nijansi svetliju boju ili posvetlite pramenove uz lice, savetuje vizažista Lisa Eldridž, koja potpisuje besprekorno našminkana lica Vanese Redgrejev i Sandre Bulok.

Mišel Fajfer uživa u komplimentima

Mišel Fajfer uživa u komplimentima

Manje je više
Trikovi s rumenilom vizuelno će podići spuštene obraze, a lepo oblikovan luk obrva podići će kapke, što će vas u tren oka pomladiti. No da bi zrela koža zablistala, vrlo je važno pronaći odgovarajuću podlogu. Pogrešan ton i teška podloga učiniće mnogo više od sede kose, upozorava Eldridž.


Maska od banana
Pilingom pomozite koži da se obnavlja, a kako postaje suva, treba je redovno hidrirati. Jedanput nedeljno nahranite je maskom od banane, tri kašičice jogurta i kašičice meda. Da biste skrenuli pažnju sa bora, u prvi plan istaknite oči. Upotrebljavajte isključivo mat senke. Klonite se tamnih ruževa, koji dodaju godine, i odaberite nežnocrvene ili ružičaste.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP